Föreningsbiljett

Kalmar FF erbjuder alla ungdomsföreningar och skolklasser (minimun 10 personer) att beställa föreningsbiljetter till reducerat pris på våra allsvenska matcher under säsongen. Föreningsbiljetter kan beställas av lag och skolklasser vars utövare inte har fyllt 19 år. Begränsningen är att man kommer max 3 ledare/lärare per 10 barn/ungdomar. Är det fler vuxna så kan man köpa till extrabiljetter i anslutning till ordinarie pris. (se ord. priser)

Priset är 65 kronor per person, inklusive serviceavgift, och biljetterna gäller till numrerad sittplats på nedre etage på sektion F. Antalet lagbiljetter är begränsat per match och det är ”först till kvarn” som gäller. Sista beställningstid är vardagen före match kl. 15,00. 
Kontrollera matchdag och avsparkstid här på hemsidan.

Så här bokar ni era föreningsbiljett 2017

Vi tar inte emot bokningar via telefon.
Maila in er bokning till nettan@kalmarff.se. Ange följande:

» I ämnesraden: ”Föreningsbiljett - Förening/skola namn”
» Vilken match ni vill gå på 
» Hur många personer ni är, fördelat ungdomar-barn/ledare-lärare
» Föreningens/Skolans namn
» Lag/Klass
» Namn, e-post och mobilnummer till ansvarig
» Ange även om ni vill betala och hämta biljetterna hos oss senast veckan innan match eller om ni vill att vi skickar biljetterna med faktura till er. Om ni vill ha biljetterna skickade så ange även fullständig faktureringsadress.

När vi fått in er beställning skickas en bokningsbekräftelse till er. Vid frågor vänligen kontakta Jeanette på Kalmar FF på 0480-44 44 31 eller via mejl på nettan@kalmarff.se.

Varmt välkomna till Guldfågeln Arena!