Lagbiljett

Kalmar FF erbjuder alla ungdomsföreningar och skolklasser (minimun 10 personer) att beställa lagbiljetter till reducerat pris på våra allsvenska matcher under säsongen. Lagbiljetter kan beställas av lag och skolklasser vars utövare inte har fyllt 19 år. Begränsningen är att man kommer max 3 ledare/lärare per 10 barn/ungdomar. Är det fler i föreningen/skolan som vill följa med så kan man köpa till extrabiljetter i anslutning fast till ordinarie pris. (se ord. priser)

Priset är 65 kronor per person, inklusive serviceavgift, och biljetterna gäller till numrerad sittplats på nedre etage på sektion K. Antalet lagbiljetter är begränsat per match och det är ”först till kvarn” som gäller. Sista beställningen tas emot vardagen innan match kl. 15,00. 
Kontrollera matchdag och avsparkstid här på hemsidan.

Så här bokar ni era lagbiljetter 2019

Vi tar inte emot bokningar via telefon.
Maila in er bokning till nettan@kalmarff.se. Ange följande:

» Vilken match ni vill gå på 
» Hur många personer ni är, fördelat ungdomar-barn/ledare-lärare och eventuell tilläggsbeställning av biljetter
» Föreningens/Skolans namn
» Lag/Klass
» Namn, e-post och mobilnummer till ansvarig
» Ange även om ni vill betala och hämta biljetterna hos oss innan match eller om ni vill att vi skickar biljetterna med faktura till er. Om ni vill ha biljetterna skickade så ange även fullständig fakturerings- och leverans adress.

När vi fått in er beställning skickas en bokningsbekräftelse till er. Vid frågor vänligen kontakta Jeanette på Kalmar FF på 0480-44 44 31 eller via mejl på nettan@kalmarff.se.

Varmt välkomna till Guldfågeln Arena!