Börjes Logistik & Spedition

Framgångsrik Europatransportör

Börjes Logistik & Spedition är en framgångsrik Europatransportör med huvudkontor i Nybro och en tysk filial i Erfurt. Med egna fordon, fasta undertransportörer och ett starkt väletablerat nätverk av samarbetspartners har vi både organisationen för komplicerade transportuppdrag och kompetensen att utforma helhetslösningar inom logistik och spedition. Med den egna godsterminalen i Nybro som nav erbjuder vi kvalificerade tjänster inom tredjepartslogistik. 

Börjes Logistik & Spedition är en fristående aktör, vilket innebär att vi är fria att skapa den transportlösning som är bäst för varje enskild kund. Vi är ett familjeföretag i andra generationen, grundat 1947 med den uttalade visionen att alltid ge kunden ett vänligt och professionellt bemötande. 

Även om vi idag är ett väsentligt större och modernare företag så lever servicefilosofin vidare. Våra kunder ska alltid uppleva oss som ett personligt och familjärt företag med stort engagemang och kunnande – en samarbetspartner man känner sig trygg med.

Logga in

Logga in som sponsor här.
Saknar du inlogg, var god kontakta marknadsavdelningen

Kontakta marknadsavdelning

ANDERS KLEVSAND
070 - 874 78 70
klevsand@kalmarff.se

 

DENNIS NILSSON
0480 - 44 44 38
dennis@kalmarff.se

 

HENRIK ANDERSSON
073- 500 42 00