KONICA MINOLTA

Konica Minoltas affärsidé är att vi utvecklar, bygger och underhåller IT- och dokumentlösningar för våra kunder. Vi skapar värde genom att vara nära våra kunder, bygga långsiktiga relationer och föreslå innovativa lösningar.

Vår strategi innebär att vi flyttar fram vår position på den lokala marknaden, från att vara ett ledande produktbolag inom dokumenthantering till att bli ett tjänsteföretag med ett heltäckande erbjudande inom både IT och dokumenthantering.

Vi gör det enklare.
Vi gör allt vi kan för att göra det enklare för våra kunder. Vi är lätta att få tag på, enkla att ha att göra med och lätta att förstå.

Vi finns alltid nära.
Vi finns där våra kunder finns. Vi lyssnar på våra kunder och erbjuder långsiktiga lösningar man kan lita på.

Vi skapar värde.
Vi engagerar oss i att skapa värde för våra kunder och håller vad vi lovar.
Vi vågar!

Vi erbjuder lösningar som passar just dig.
Vi är övertygade om att du som kund uppskattar en leverantör som har ett helhetserbjudande inom IT och som tar ansvar för både data och dokument.
Vi vill att din IT-miljö ska fungera och du ska ha nära till personlig service. Vi vill att du ska känna dig trygg med både teknisk lösning och driftsekonomi.

Vi finns nära dig. Och över hela landet.
Koneo finns alltid nära, med fler än 600 medarbetare på mer än 40 platser över hela landet. Vår ambition är att vara den bästa leverantören av IT på alla de platser i landet där vi finns. Dessutom kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster.

Logga in

Logga in som sponsor här.
Saknar du inlogg, var god kontakta marknadsavdelningen

Kontakta marknadsavdelning

ANDERS KLEVSAND
070 - 874 78 70
klevsand@kalmarff.se

 

DENNIS NILSSON
0480 - 44 44 38
dennis@kalmarff.se

 

HENRIK ANDERSSON
073- 500 42 00