SpabadCenter i Norden AB

SpabadCenter är ett företag som besitter spetskompetens inom Spa och poolmarknaden i Sverige. Vi har mer än 15 års erfarenhet gällande spabadsförsäljning, eftermarknad av spabad och vet det mesta om de flesta spabadsmärkena i Sverige. Vi har med andra ord samlat på oss en hel del erfarenhet inom spabadsbranschen och vet vilka märken som fungerar för svenska klimatförhållanden. Inför 2017 har vi även spänt bågen och kommer etablera oss med helhetslösningar inom pooler och poolpaket

Affärside

Vår affärside är att vara specialiserad spa och poolåterförsäljare för märken som håller högsta nivå både vad gäller kvalitet på produkt samt garantier och eftermarknad. Detta för att försäkra oss om att våra kunder kommer vara nöjda i flera år framöver. Egenskaper som kännetecknar de märken som vi säljer är bl.a.

  • teknisk innovation i framkant
  • generösa garantier
  • energisnåla
  • anpassade efter svenska klimatförhållanden
  • driftsäkra

Leverans över hela Sverige

Vi levererar fraktfritt till tomtgräns i hela Sverige. Vi har även ett  showroom i Kalmar  där vi visar 9 olika modeller av spabad från 4 olika tillverkare. . Bor ni dessutom i Småland, Blekinge, Halland, Skåne, Öland eller Stockholm så ingår vårt koncept Badklart® . Tveka inte att ta kontakt med oss innan ni bestämmer er för att köpa spabad eller pool oavsett vart i Sverige ni befinner er, våra priser tål att jämföras!

Logga in

Logga in som sponsor här.
Saknar du inlogg, var god kontakta marknadsavdelningen

Kontakta marknadsavdelning

ANDERS KLEVSAND
070 - 874 78 70
klevsand@kalmarff.se

 

DENNIS NILSSON
0480 - 44 44 38
dennis@kalmarff.se

 

HENRIK ANDERSSON
073- 500 42 00