Copa Del Sol

3 februari, 2010 |

Förlust i första matchen

Kalmar FF mötte i kväll FC Köpenhamn i första gruppspelsmatchen i Copa Del Sol.

Kalmar FF svarade för en klart godkänd insats men danskarna blev för svåra och efter mål av Martin Vingaard i den 38:e minuten samt av gamla kalmarbekantingen Cesar Santin i den 75:e kunde FCK vinna med 2-1.

Kalmar FF:s Tobias Carlsson gav KFF nytt hopp när han kvitterade FCK:s ledning med en fin språngnick i den 50:e minuten men Cesar slog spiken i kistan och fastställde slutresultatet i danskarnas favör.

Under morgondagen kommer kommentarer efter matchen i vår Webb-TV från bland andra Cesar Santin.