Förlust mot Shakhtar

8 februari, 2010 |

Kvällens 2-0 förlust innebär en tredjeplats i Copa Del Sol

Kalmar FF föll med 2-0 mot ett starkt och spelskickligt Shakhtar Donetsk. Ukrainarna inledde matchen i ett rasande tempo men det dröjde till den 30:e spelminuten innan man lyckades få hål på Azinovic i målet och då krävdes en straff.

Kalmar FF spelade upp sig i andra halvlek och hade även en boll i mål men domaren blåste av för offside och istället kunde Shakhtar utöka sin ledning och fastställa slutresultaet i den 79:e minuten.

Tredjeplatsen i gruppen innebär att vi nu kommer att spela om totalplcering 5 eller 6. Vilket motstånd det blir avgörs i morgon när Rosenborg möter Elfsborg, vinnaren där blir trea i gruppen.

Speldag och tid avgörs under ett spelordningsmöte i morgon.

Matchfakta från kvällens match hittar du här.