Kalmar FF U1 – IFK Värnamo

1 oktober, 2009 |

Nu är datum klart för DM-finalen mot IFK Värnamo.

Kalmar FF:s U1-lag är klara för DM-final mot IFK Värnamo och under torsdagen blev speldatum klart. Matchen kommer att spelas lördagen den 10 oktober på Fredriksskans b-plan med matchstart klockan 15:00. Det blev även klart i dag att hemsidan kommer att direktrapportera från DM-finalen med start klockan 14:50.

U1-laget är den äldsta gruppen inom ungdomsfotbollen och består till största delen av spelare som är 15-16 år. Förutom att man har tagit sig till DM-final kan laget titulera sig seriesegrade i P92/93 SÖ. U1-laget vann även P16-turneringen under sommarens Calmare Nyckel Cup efter finalseger över Dagsbergs IF med 3-0.

Kalmar FF:s U2-lag (P95-96) blev förra helgen DM-mästare efter klara 4-0 i finalen mot Östers IF på Fredriksskans.