Seger mot Brommapojkarna

18 juli, 2009 |

Trots underläge i halvtid vände Kalmar FF dagens match

Brommapojkarna chockstartade dagens match på Fredriksskans och redan i den femte spelminuten tryckte Imad Chhadeh in 1-0.

Kalmar FF jagade en kvittering med resultatet stod sig halvleken ut. I den andra halvlekens inledning gjorde Nanne tre snabba byten och dryga kvarten därefter kom kvitteringen när Rasmus Elm förvaltade en straff på bästa sätt.

Efter kvitteringen var det spel mot ett mål och i den 84:e kunde Daniel Mendes nicka in 2-1 och hemvändaren Ricardo Santos kunde fastställa slutresultatet till 3-1 i matchens 87:e minut.

Dagens presskonferens och en spelarintervju kommer under kvällen i vår Webb-TV.