Seger mot Team Kosovo

24 juni, 2009 |

Efter ett 1-0 underläge kunde Kalmar FF vända kvällens match och vinna med 2-1

Matchen mot Team Kosovo spelades i strålande sol inför den 789 man starka publiken. Team Kosovo kunde ta ledningen redan i den sjunde spelminuten genom Arsim Gashi som stötte in en ribbretur efter ett lurigt skott i sekvensen innan målet.

Kalmar FF kvitterade 13 minuter senare efter att Stefan Larsson slagit en hörna in till Daniel Mendes som satte pannan till och stötte in bollen.

2-1 målet kom i den 75 minuten efter att Nanne bytt in fem nya spelare på planen och det var också två nyinbytta som var inblandade i målet. Petter Lennartsson förarbetade fint på vänsterkanten innan han skickade in bollen till Marcelo Julio Vitoriana som nickade in Kalmar FF:s vinstmål.