Startelvan mot Östers IF

Publicerades Monday, 4 May, 2009 09:22

Kalmar FF:s U21-lag spelar idag seriematch i Folksam U21 Södra mot Östers IF. Matchen spelas på Fredriksskans b-plan och startar klockan 17:00. Domare är Michael Axelsson från Oskarshamn och assisterande är Ekrem Batkic och Ardian Gashi.

U21-laget har fått en kanonöppning på årets säsong. Tre raka segrar och 10-2 i målskillnad innebär att laget parkerar på en andra plats i tabellen och där endast målskillnad skiljer till serieledande Halmstads BK. Nu väntar säsongens tredje hemmamatch när smålandskollegan Östers IF gästar Fredriksskans. Ett rödblått lag som bara har spelat två matcher hittills och har en vinst och en förlust på kontot.
I premiäromgången blev det förlust på bortaplan mot Ängelholms FF med 2-1.  I förra veckan tog man dock en fin skalp när man besegrade Trelleborgs FF hemma på Värendsvallen med 5-1. Östers IF ligger för närvarande på en fjärde plats i tabellen inför dagens möte.

För alla er som inte har möjlighet att se dagens U21-match på Fredriksskans så finns hemsidan givetvis plats på Fredriksskans i eftermiddag. Med start klockan 16:45 kan du följa livereferat från matchen. Klicka in dig på vår nya matchblogg som du hittar via länken nedan.

Giles Stille har tagit ut en 15-manna trupp och Kalmar FF ställer upp med följande startelva:

Zlatan Azinovic

Mattias Johansson - Ludvig Öhman - Markus Thorbjörnsson - Petter Lennartsson

Erik Israelsson - Lasse Johansson

Robin Östlind - Daryl Smylie - Hampus Bohman

Leandro Rodrigues

Avbytare
Simon Fredriksson (mv)
Rasmus Sjöstedt
Joakim Karlsson
Marcus Mårtensson

Giles Stille inför matchen:
- Jag hoppas att vi kan fortsätta att visa upp samma aggressivitet som tidigare matcher. Samtidigt som det är väldigt viktigt att vi behåller en bra organisation och uppträder som ett lag. Min förhoppning är också till dagens match att vi kan fokusera på grunderna med ett väl fungerande djupledsspel, passningsspel och presspel över hela banan.

Kalmar FF hälsar alla välkomna till dagens U21-match på Fredriksskans.