Styrkebesked på Vångavallen

12 september, 2009 |

Kalmar FF kunde åka hem med tre poäng i bagaget efter dagens bortamatch mot Trelleborgs FF

Kalmar FF bjöd stundtals på ett rappt och fint passningsspel och chanser skapades på löpande band. Med ett avslutsfacit på 26-8 i kalmarfavör i åtanke samt det faktum att Mendes prickade både stolpe och ribba inom loppet av mindre än en minut borde segersiffrorna varit större.

Trots den snäva marginalen så är det ett efterlängtat styrkebesked att på det här sättet ta med sig tre poäng hem från svårspelade Vångavallen.

Matchen avgjordes av Ricardo Santos och Abiola Dauda som gjorde varsitt mål, båda elegant framspelade av Tobias Eriksson.

Matchfakta och Nanne Bergstrands kommentar efter matchen hittar du här.