Truppen mot AIK

Publicerades Friday, 21 August, 2009 15:13

I morgon lördag väntar match mot AIK på Råsunda.

Omgång 20 av Allsvenskan och Kalmar FF åker till Råsunda Fotbollsstadion för möte med serieledande AIK. Matchen startar klockan 16:00 och döms av Martin Invarsson från Hässleholm.

Kalmar FF har under dagen kört sista träningspasset inför matchen och efter en gemensam lunch sitter nu spelarna i bussen på väg upp till Stockholm.

Nanne Bergstrand har tagit ut en 18-manna trupp inför morgondagens match på Råsunda. På förhand står det klart att Markus Lindberg, Mikael Eklund och Tobias Carlsson inte finns tillgängliga till matchen på grund av skador. In i truppen går Erik Israelsson samt Emin Nouri och Rasmus Elm som var avstängda senast mot Gefle IF FF. 

Det väntas storpublik till matchen på Råsunda och vid lunchtid i dag var 14 254 biljetter sålda/bokade till matchen. Hur du köper biljett till Kalmar FF:s supportersektion kan du läsa mer om här.

Nanne Bergstrand inför matchen:
- Jag förväntar mig en tät match som kommer att innehålla mycket fysik och kamp. Det är viktigt att vi står upp i den här kampen men även att vi har med oss vårt anfallsspel.

Allsvenskan - omgång 20
Lördagen den 22 augusti kl. 16:00 
AIK – KALMAR FF
Råsunda Fotbollsstadion
Domare: Martin Ingvarsson, Hässleholm

Truppen mot AIK
  1. Petter Wastå
  3. Joachim Lantz
  8. Henrik Rydström
  9. Stefan Larsson
11. Abiola Dauda
12. Daniel Sobralense
13. David Elm
14. Stefan Ålander
16. Petter Lennartsson
17. Daniel Mendes
18. Rasmus Elm
19. Ricardo Santos
20. Erik Israelsson
21. Lasse Johansson
25. Tobias Eriksson
26. Emin Nouri
32. Zlatan Azinovic
37. Reinaldo