U21: Seger på Fredriksskans

29 september, 2009 |

Kalmar FF tog under tisdagskvällen sin andra raka seger i U21-slutspelet efter 3-0 mot Falkenberg.

Det blev under tisdagskvällen ny seger för Kalmar FF i U21-slutspelet. Matchen på Fredriksskans mot Falkenbergs FF slutade 3-0, efter 1-0 i paus.

Mattias Johansson, som tidigare under dagen blivit uttagen i P17-landslaget, inledde målskyttet redan i den 4:e minuten. Ett ledningsmål som stod sig halvleken ut trots mängder med rödvita målchanser. Under den andra halvleken fortsatte den kraftiga FF-dominansen vilket gav rättvis utdelning och ytterligare två mål signerade Petter Lennartsson och Lasse Johansson. Kvällens seger på ett kylslaget Fredriksskans innebär att Kalmar FF är klara för kvartsfinal i Folksam U21 2009.

Sista gruppspelsmatchen för Kalmar FF spelas om en vecka, tisdagen den 6 oktober, då GAIS gästar Fredriksskans A-plan klockan 17:00.

Mer om matchen kan du läsa på U21-bloggen här.