"Jag känner mig redo att börja träna nu!"

Publicerades Monday, 21 November, 2016 16:55

Det blev ingen rolig säsong för Papa Diouf under 2016. I mötet med BK Häcken hemma på Guldfågeln Arena den 22 maj så ådrog han sig en allvarlig knäskada. Den gjorde så att han missade resten av säsongen. Totalt blev det 7 matcher och 3 mål under året. Efter rehab så är han nu tillbaka och ser fram emot att starta försäsongsträningen i januari. 

- Mina tankar om 2016 är att jag presterade bra i början av säsongen. Sen kom den oturliga skadan i hemmamatchen mot BK Häcken. Det var otur att det kom i det läget när jag kände mig i så bra form. Men det är sånt som händer i fotboll och är vanligt för oss spelare. Lyckligtvis så fortsatte laget att prestera bra och gjorde väldigt fina resultat. Ska jag summera säsongen så var det ett bra år för laget och ett olyckligt år för min egen del. Jag vill även passa på och tacka alla supportrar som stöttat mig och laget genom säsongen. 

Måndag den 5:e december samlas laget igen för att påbörja försäsongsträningen inför säsongen 2017. Då även med Papa Diouf i full träning som siktar på att ta en forwardsplats i nästa års upplaga av Kalmar FF. 

- Jag känner mig väldigt bra just nu och med guds vilja så är jag på planen när vi startar försäsongsträningen i december. Får jag välja så är det forward jag helst spelar. Det är min favoritposition och där det känns mest naturligt. Tränaren vet om det. 

Det blev en sjätteplacering för Kalmar FF 2016 och Papa ser goda möjligheter för laget att kunna göra en ännu bättre säsong nästa år.

- Jag tror vi har goda möjligheter att prestera ännu bättre i nästa års upplaga av Allsvenskan. Tittar man på det som laget har visat detta året så tror jag att vi kan vara med och slåss om en topp 3-placering. 

Fler nyheter

KFF aktiverar äldre med Walking Football

Ny satsning tillsammans med Billy Lansdowne
Dec 07
KFF aktiverar äldre med Walking Football

Julklappskväll på Guldfågeln Arena!

Välkomna på julmys den 6:e december
Nov 28
Julklappskväll på Guldfågeln Arena!

Förbättrade möjligheter på hemmastå-sektionen

Puben utvecklas ytterligare
Nov 28
Förbättrade möjligheter på hemmastå-sektionen

TV: Tre minuter med Magnus Pehrsson

Intervju med KFF:s nya tränare
Nov 27
TV: Tre minuter med Magnus Pehrsson

"Vi har fått ett väldigt bra intryck av föreningen"

Intervju med assisterande tränaren Jesper Norberg
Nov 27
"Vi har fått ett väldigt bra intryck av föreningen"

"Jag vill ha ett välorganiserat lag med mycket fart"

Intervju med Magnus Pehrsson
Nov 27
"Jag vill ha ett välorganiserat lag med mycket fart"

Välkomna till Kalmar FF, Magnus Pehrsson och Jesper Norberg!

Huvudtränare och assisterande tränare presenterade
Nov 27
Välkomna till Kalmar FF, Magnus Pehrsson och Jesper Norberg!

Kalmar FF kallar till presskonferens

Ny huvudtränare presenteras under tisdagen
Nov 26
Kalmar FF kallar till presskonferens

TV: Agardius önskar truppen en god jul

Spelarna avslutade säsongen med lunch på Guldfågeln Arena
Nov 23
TV: Agardius önskar truppen en god jul