Kalmar FF topp 20 i varumärkesranking

Publicerades Saturday, 25 February, 2017 15:50

Idag släpptes en undersökning av Sport & Affärer där man rankar vilka idrottsklubbar i Sveriges som har starkast varumärke. Bland fotbollsklubbarna i Sveriges hamnar Kalmar FF på 9:e plats och bland idrottsklubbarna har man klättrat upp till en 20:e plats. 

Klubbchef Anders Klevsand ser positivt på rankingen
- Alla som på något sätt är verksamma i Kalmar FF har en stor del i den här placeringen. Allt ifrån ideella som hjälper oss, personal, ledare, spelare m.m. Vi är så klart väldigt stolta över att ta oss in på topp 20-listan i Sverige. Att vi ökar placeringen från ifjol känns extra bra när man tittar på det arbetet föreningen gjorde under 2016 med kampanjerna Flare Hunt och Sektion Glenn som fick väldigt bra uppmärksamhet nationellt. Detta är ett långtsiktigt bra arbete från föreningen som ger resultat. 

- Även arbetet med vår akademi där vi är oerhört framgångsrikta har gjort stort genomslag i Sverige och har säkert påverkat vår placering. Idag har vi 12-13 ungdomslandslagsspelare i åldersgrupperna 97-00 och är näst bäst i Sverige med det.  

- Vi har även satsat mycket  på vårt CSR-projekt "Kalmar FF med hjärtat", där vi förstärker vårt samhällsengagemang ännu mer. Det är något vi kommer fortsätta jobba hårt med framöver. Extra roligt när det gäller vårt CSR-projekt är att spelarna är väldigt aktiva och kommer med mycket förslag på aktiviteter. 

Hela listan med idrottsklubbarna varumärken 2017 hittar du här!

Fler nyheter

Emin Nouri efter kvällens förlust

Studio Kalmar FF
Oct 21
Emin Nouri efter kvällens förlust

Förlust mot IFK Norrköping

1-2 i kvällens match
Oct 21
Förlust mot IFK Norrköping

Startelvan mot IFK Norrköping!

Inför kvällens match
Oct 21
Startelvan mot IFK Norrköping!

Uppsnack med David Elm inför kvällens match

Studio Kalmar FF Live
Oct 21
Uppsnack med David Elm inför kvällens match

Rydström inför IFK Norrköping

Inför söndagens match
Oct 20
Rydström inför IFK Norrköping

Truppen mot IFK Norrköping!

Sachpekidis tillbaka!
Oct 20
Truppen mot IFK Norrköping!

"Vi vet om att resultaten inte varit tillräckligt bra"

Romario inför söndagens match mot IFK Norrköping
Oct 19
"Vi vet om att resultaten inte varit tillräckligt bra"

Austin Ogunye testar med Kalmar FF

Ny provspelare på plats
Oct 19
Austin Ogunye testar med Kalmar FF

Skada sätter stopp för provspelare

Araphat lämnar Kalmar under dagen
Oct 17
Skada sätter stopp för provspelare

Information inför kvällens landskamp

Heja fram Sverige på Guldfågeln Arena
Oct 16
Information inför kvällens landskamp