"Jag tackar gud för att jag är tillbaka"

Publicerades Tuesday, 1 May, 2018 21:56

Han kom till Kalmar FF inför säsongen och gjorde mål direkt i debuten mot Lokomotiv Moskva efter endast 2 minuters spel. Den 10:e mars åkte han på en lårskada som hållt honom borta från spel fram tills ikväll. Då fick han göra comeback borta mot Elfsborg på Borås Arena för Kalmar FF U21. Vi tog ett snack med Nixon efter matchen för att höra hans känslor över att vara tillbaka i spel. 

Nixon efter matchen
- Jag tackar gud för att vara tillbaka i spel igen och att jag får göra mål direkt. Självklart ville vi vinna kvällens match mot Elfsborg. Det är ingen här som gillar att förlora. Men vi har bra perioder i matchen och det finns mycket kvalité i det här laget som bådar gott inför fortsättningen. Efter en lång tid utan att ha spelat så är det viktiga för mig nu att komma i matchform och spela kontinuerligt. Jag vill hjälpa laget så mycket jag kan och vara med och bidra på planen. Samtidigt vill jag så klart utvecklas vidare som fotbollspelare. Jag har en bra känsla inför fortsättningen och tror att vi kommer ha ett bra år tillsammans.

Fler nyheter

Tisdagsträning på klassisk mark

Bilder från dagens träning
Oct 16
Tisdagsträning på klassisk mark

Succé i landslagsdebuten för Magnusson

KFF-mål i blågult
Oct 15
Succé i landslagsdebuten för Magnusson

Nyheter i KFF-shopen

Nya produkter i sortimentet
Oct 15
Nyheter i KFF-shopen

Träningsschema v.42

Kalmar FF:s schema under veckan
Oct 15
Träningsschema v.42

Häng med Supporterunionen till Stockholm

Resa till Hammarby borta
Oct 14
Häng med Supporterunionen till Stockholm

U19: Storseger mot GAIS

Ahl-Holmström fyramålsskytt
Oct 13
U19: Storseger mot GAIS

Hallberg inkallad till U21-landslaget

Herman Hallberg ersätter Irandust
Oct 13
Hallberg inkallad till U21-landslaget

Provspelare från Nigeria

Araphat Abubakar på plats
Oct 13
Provspelare från Nigeria

Hallberg och Söderqvist träffade Hagbyskolan

Prisutdelning till Femkampens vinnare
Oct 11
Hallberg och Söderqvist träffade Hagbyskolan