Thorbjörnsson lämnar Kalmar FF

Publicerades Tuesday, 13 November, 2018 12:31

Idag blev det klart att mittbacken Markus Thorbjörnsson lämnar Kalmar FF. Totalt har det blivit 146 allsvenska matcher sedan han kom till föreningen 2009. 

Markus Thorbjörnsson
Det finns så många människor jag vill tacka och jag kommer säkert glömma några. Jag vill börja med att tacka Svante Samuelsson för att han värvade mig till Kalmar FF! Sedan vill jag tacka Kjell Nyberg, Nanne Bergstrand och Patrik Hansson för fotbollsskolningen. Även Rasmus Elm, David Elm, Mattias Johansson, Tobias Eriksson, Lars Cramer och Viktor Elm förtjänar ett ord! Tack även till alla lagkamrater, kanslifolk, materialare med mera. Sedan vill jag självklart rikta ett stort tack till alla supportrar där ute som stöttat mig genom alla dessa år! Jag kan inte med ord tacka dem. De har verkligen blivit min andra familj! Nu väntar nya utmaningar för mig och familjen. 

Kalmar FF vill rikta ett stort tack till Markus för allt han har gjort för föreningen genom åren och önskar honom ett stort lycka till i hans fortsatta karriär! 

Fler nyheter

Isak Jansson uttagen i truppen till P17-EM!

KFF-spelare i blågult
Apr 17
Isak Jansson uttagen i truppen till P17-EM!

Kalmar FF-dagen på Guldfågeln Arena

Boka in sommarens höjdpunkt
Apr 16
Kalmar FF-dagen på Guldfågeln Arena

Schema under v.16

Träning och matcher denna veckan
Apr 15
Schema under v.16

U19: Förlust mot BK Häcken

Målrikt i förlustmatch
Apr 14
U19: Förlust mot BK Häcken

En poäng mot IFK Norrköping

Efter att ha hämtat upp underläge vid två tillfällen i matchen fick Kalmar nöja sig med en poäng mot IFK Norrköping på Guldfågeln Arena.
Apr 13
En poäng mot IFK Norrköping

Truppen mot IFK Norrköping

Inför lördagens match
Apr 12
Truppen mot IFK Norrköping

U21: Maxwell tvåmålsskytt mot Falkenberg

Seger för U21-laget
Apr 09
U21: Maxwell tvåmålsskytt mot Falkenberg

U21: Truppen mot Falkenbergs FF

Inför morgondagens match
Apr 08
U21: Truppen mot Falkenbergs FF