Välkomna till Kalmar FF, Magnus Pehrsson och Jesper Norberg!

Publicerades Tuesday, 27 November, 2018 08:05

Idag presenterades Magnus Pehrsson som ny huvudtränare i Kalmar FF. Magnus har genom åren varit klubblagstränare i Sverige och Danmark och även haft ett flerårigt uppdrag som landslagstränare i Estland. Kontraktet är skrivet över tre år och sträcker sig fram t.o.m säsongen 2021. Magnus tillträder sin tjänst hos Kalmar FF från och med den 1 januari 2019 och kommer ha med sig Jesper Norberg vid sin sida som assisterande tränare.

Thomas Andersson-Borstam
- Magnus är en 42-årig fotbollstränare som skaffat sig 15 års erfarenhet som tränare. Han är en ambitiös, noggrann, och taktiskt skicklig tränare som har ett synsätt som stämmer bra överens med Kalmar FF:s strategi att satsa på sina unga spelare.

Magnus Pehrsson
- Det känns väldigt bra på alla sätt att komma till Kalmar FF. Jag är en tränare som vill ha ett välorganiserat lag som bygger mycket på fart och hårt arbete med ett snabbt passningsspel. Det ska bli spännande att fortsätta resan med att bygga en miljö där unga ambitiösa spelare får en möjlighet att utvecklas.

Jesper Norberg
- Jag och Magnus har pratat länge om att jobba tillsammans igen med ett lag som har ambitioner att utvecklas och vill nå resultat. Där känns Kalmar FF som en jättebra miljö att jobba i och de har redan kommit en bit på vägen. Där hoppas jag att vi ska kunna bidra till att ta ytterligare ett steg.

Intervju med både Magnus och Jesper kommer under förmiddagen på kalmarff.se.

Fler nyheter

Isak Jansson uttagen i truppen till P17-EM!

KFF-spelare i blågult
Apr 17
Isak Jansson uttagen i truppen till P17-EM!

Kalmar FF-dagen på Guldfågeln Arena

Boka in sommarens höjdpunkt
Apr 16
Kalmar FF-dagen på Guldfågeln Arena

Schema under v.16

Träning och matcher denna veckan
Apr 15
Schema under v.16

U19: Förlust mot BK Häcken

Målrikt i förlustmatch
Apr 14
U19: Förlust mot BK Häcken

En poäng mot IFK Norrköping

Efter att ha hämtat upp underläge vid två tillfällen i matchen fick Kalmar nöja sig med en poäng mot IFK Norrköping på Guldfågeln Arena.
Apr 13
En poäng mot IFK Norrköping

Truppen mot IFK Norrköping

Inför lördagens match
Apr 12
Truppen mot IFK Norrköping

U21: Maxwell tvåmålsskytt mot Falkenberg

Seger för U21-laget
Apr 09
U21: Maxwell tvåmålsskytt mot Falkenberg

U21: Truppen mot Falkenbergs FF

Inför morgondagens match
Apr 08
U21: Truppen mot Falkenbergs FF