Välkomna till Kalmar FF, Magnus Pehrsson och Jesper Norberg!

Publicerades Tuesday, 27 November, 2018 08:05

Idag presenterades Magnus Pehrsson som ny huvudtränare i Kalmar FF. Magnus har genom åren varit klubblagstränare i Sverige och Danmark och även haft ett flerårigt uppdrag som landslagstränare i Estland. Kontraktet är skrivet över tre år och sträcker sig fram t.o.m säsongen 2021. Magnus tillträder sin tjänst hos Kalmar FF från och med den 1 januari 2019 och kommer ha med sig Jesper Norberg vid sin sida som assisterande tränare.

Thomas Andersson-Borstam
- Magnus är en 42-årig fotbollstränare som skaffat sig 15 års erfarenhet som tränare. Han är en ambitiös, noggrann, och taktiskt skicklig tränare som har ett synsätt som stämmer bra överens med Kalmar FF:s strategi att satsa på sina unga spelare.

Magnus Pehrsson
- Det känns väldigt bra på alla sätt att komma till Kalmar FF. Jag är en tränare som vill ha ett välorganiserat lag som bygger mycket på fart och hårt arbete med ett snabbt passningsspel. Det ska bli spännande att fortsätta resan med att bygga en miljö där unga ambitiösa spelare får en möjlighet att utvecklas.

Jesper Norberg
- Jag och Magnus har pratat länge om att jobba tillsammans igen med ett lag som har ambitioner att utvecklas och vill nå resultat. Där känns Kalmar FF som en jättebra miljö att jobba i och de har redan kommit en bit på vägen. Där hoppas jag att vi ska kunna bidra till att ta ytterligare ett steg.

Intervju med både Magnus och Jesper kommer under förmiddagen på kalmarff.se.

Fler nyheter

U19: Seger mot GIF Sundsvall

3-2 på Gasten IP
Aug 24
U19: Seger mot GIF Sundsvall

Seger i Svenska Cupen

York Rafael matchvinnare för Kalmar FF
Aug 21
Seger i Svenska Cupen

Startelvan mot FC Rosengård

Inför kvällens match
Aug 21
Startelvan mot FC Rosengård

Nytt avsnitt av Studio Kalmar FF ute

Jesper Norberg & Karl Holst i första avsnittet
Aug 20
Nytt avsnitt av Studio Kalmar FF ute

Truppen mot FC Rosengård

Inför morgondagens match i Svenska Cupen
Aug 20
Truppen mot FC Rosengård

U19: Noa Lingeskog ansluter till Kalmar FF

Offensiv mittfältare klar för U19-laget
Aug 20
U19: Noa Lingeskog ansluter till Kalmar FF

Isak Jansson flyttas upp i A-truppen

U19-spelare uppflyttad
Aug 19
Isak Jansson flyttas upp i A-truppen

Välkommen på medlemsträff

Medlemsträff på Guldfågeln Arena
Aug 19
Välkommen på medlemsträff

Träningsschema v.34

Träning + matcher i veckan
Aug 19
Träningsschema v.34

Seger på Friends Arena!

Jakobsen och Aliti segerskyttar
Aug 18
Seger på Friends Arena!