Välkomna till Kalmar FF, Magnus Pehrsson och Jesper Norberg!

Publicerades Tuesday, 27 November, 2018 08:05

Idag presenterades Magnus Pehrsson som ny huvudtränare i Kalmar FF. Magnus har genom åren varit klubblagstränare i Sverige och Danmark och även haft ett flerårigt uppdrag som landslagstränare i Estland. Kontraktet är skrivet över tre år och sträcker sig fram t.o.m säsongen 2021. Magnus tillträder sin tjänst hos Kalmar FF från och med den 1 januari 2019 och kommer ha med sig Jesper Norberg vid sin sida som assisterande tränare.

Thomas Andersson-Borstam
- Magnus är en 42-årig fotbollstränare som skaffat sig 15 års erfarenhet som tränare. Han är en ambitiös, noggrann, och taktiskt skicklig tränare som har ett synsätt som stämmer bra överens med Kalmar FF:s strategi att satsa på sina unga spelare.

Magnus Pehrsson
- Det känns väldigt bra på alla sätt att komma till Kalmar FF. Jag är en tränare som vill ha ett välorganiserat lag som bygger mycket på fart och hårt arbete med ett snabbt passningsspel. Det ska bli spännande att fortsätta resan med att bygga en miljö där unga ambitiösa spelare får en möjlighet att utvecklas.

Jesper Norberg
- Jag och Magnus har pratat länge om att jobba tillsammans igen med ett lag som har ambitioner att utvecklas och vill nå resultat. Där känns Kalmar FF som en jättebra miljö att jobba i och de har redan kommit en bit på vägen. Där hoppas jag att vi ska kunna bidra till att ta ytterligare ett steg.

Intervju med både Magnus och Jesper kommer under förmiddagen på kalmarff.se.

Fler nyheter

U19: Oavgjort mot Helsingör

Schylström tvåmålsskytt för KFF
Feb 21
U19: Oavgjort mot Helsingör

U19: Oavgjort mot Bröndby

Crona tvåmålskytt
Feb 19
U19: Oavgjort mot Bröndby

Hákon Rafn Valdimarsson testar med Kalmar FF

Provspelare anländer på torsdag
Feb 19
Hákon Rafn Valdimarsson testar med Kalmar FF

"Vi står för en stabil defensiv insats"

Viktor Elm efter 2-0 mot Dynamo Brest
Feb 16
"Vi står för en stabil defensiv insats"

TV: Höjdpunkter från dagens match

Se målen från matchen mot Dynamo Brest
Feb 16
TV: Höjdpunkter från dagens match

Seger i träningslägrets sista match

Fröling och Elm målskyttar!
Feb 16
Seger i träningslägrets sista match

U19: Johan Arvidsson tremålsskytt mot Elfsborg!

U19-laget fortsätter imponera
Feb 15
U19: Johan Arvidsson tremålsskytt mot Elfsborg!