Förbättrade möjligheter på hemmastå-sektionen

Publicerades Wednesday, 28 November, 2018 10:44

Under fjolåret byggdes en pub på hemma stå-sektionen på Guldfågeln Arena. Nu tas ytterligare ett steg framåt med hjälp av O´Learys i Kalmar där man vill steppa upp nivån ytterligare. 

Rasmus Gustafsson, O´Learys i Kalmar
- Det har fungerat väldigt bra under året och i samråd med Kalmar FF och Supporterunionen har vi tittat på hur vi kan göra det ännu bättre. Inför året stripade vi upp utsidan för att ge en skönare helhetskänsla. Nu vill vi ta nästa steg och har köpt in loungemöbler, bord, infravärmare och högtalare för att ytan ska fungera året om. Givetvis känns det även extra bra att vi hanterar supportrarnas pub på arenan när vi sedan tidigare har hand om deras officiella sportbar, O'Learys Kalmar på Larmtorget. Det gör att vi kan hitta fler samverkansmöjligheter och erbjuda supportrarna fina möjligheter vid hemmamatcher, bortamatcher samt även vid andra tillfällen när det inte är match. För oss är supportrarna viktiga och det känns riktigt bra att kunna erbjuda dom en bra upplevelse!

Joakim Persson, Supporterunionen
- Under flera år sedan flytten till Guldfågeln Arena kämpade vi i Supporterunionen för att få till en pub på kortsidan av arenan i anslutning till hemmastå. Inför säsongen 2017 blev det verklighet och inför årets säsong blev puben inbyggd med fasta väggar. Till årets sista match kom ytterligare ett rejält lyft med soffor, infravärme och högtalare och följden blev årets kanske allra bästa samling på hemmaplan. Vi tror att alla dessa initiativ hjälper till att göra ståplats mer attraktivt, vilket i sin tur leder till mer folk och ett starkare stöd till KFF från läktarplats. Puben är en naturlig samlingsplats före match och i halvtid och bidrar till gemenskap och stämning. Vi hoppas på många minnesvärda samlingar även 2019!

Fler nyheter

U21: Förlust mot BK Häcken

Tung förlust i seriepremiären
Mar 18
U21: Förlust mot BK Häcken

U21: Dags för seriepremiär

Kalmar FF U21 tar sig an BK Häcken på Gasten IP
Mar 18
U21: Dags för seriepremiär

"Första halvlek är en av de bättre insatserna i år"

Magnus Pehrsson efter segern mot GIF Sundsvall
Mar 16
"Första halvlek är en av de bättre insatserna i år"

Seger mot GIF Sundsvall

Mahmoud Eid och Rasmus Elm målskyttar
Mar 16
Seger mot GIF Sundsvall

Truppen mot GIF Sundsvall

Inför morgondagens match i Stockholm
Mar 15
Truppen mot GIF Sundsvall

Imorgon släpps biljetterna till premiärfesten!

Biljettsläpp under torsdagen
Mar 13
Imorgon släpps biljetterna till premiärfesten!

KFF i samarbetsavtal med Oskarshamns AIK

Edqvist och Ahl Holmström blir en del av ett föreningsutvecklande samarbetsavtal
Mar 13
KFF i samarbetsavtal med Oskarshamns AIK