Förbättrade möjligheter på hemmastå-sektionen

Publicerades Wednesday, 28 November, 2018 10:44

Under fjolåret byggdes en pub på hemma stå-sektionen på Guldfågeln Arena. Nu tas ytterligare ett steg framåt med hjälp av O´Learys i Kalmar där man vill steppa upp nivån ytterligare. 

Rasmus Gustafsson, O´Learys i Kalmar
- Det har fungerat väldigt bra under året och i samråd med Kalmar FF och Supporterunionen har vi tittat på hur vi kan göra det ännu bättre. Inför året stripade vi upp utsidan för att ge en skönare helhetskänsla. Nu vill vi ta nästa steg och har köpt in loungemöbler, bord, infravärmare och högtalare för att ytan ska fungera året om. Givetvis känns det även extra bra att vi hanterar supportrarnas pub på arenan när vi sedan tidigare har hand om deras officiella sportbar, O'Learys Kalmar på Larmtorget. Det gör att vi kan hitta fler samverkansmöjligheter och erbjuda supportrarna fina möjligheter vid hemmamatcher, bortamatcher samt även vid andra tillfällen när det inte är match. För oss är supportrarna viktiga och det känns riktigt bra att kunna erbjuda dom en bra upplevelse!

Joakim Persson, Supporterunionen
- Under flera år sedan flytten till Guldfågeln Arena kämpade vi i Supporterunionen för att få till en pub på kortsidan av arenan i anslutning till hemmastå. Inför säsongen 2017 blev det verklighet och inför årets säsong blev puben inbyggd med fasta väggar. Till årets sista match kom ytterligare ett rejält lyft med soffor, infravärme och högtalare och följden blev årets kanske allra bästa samling på hemmaplan. Vi tror att alla dessa initiativ hjälper till att göra ståplats mer attraktivt, vilket i sin tur leder till mer folk och ett starkare stöd till KFF från läktarplats. Puben är en naturlig samlingsplats före match och i halvtid och bidrar till gemenskap och stämning. Vi hoppas på många minnesvärda samlingar även 2019!

Fler nyheter

Seger i årspremiären på Gasten!

2-1 mot FC Linköping City
Jan 23
Seger i årspremiären på Gasten!

Inför KFF- FC Linköping City

Dags för årets första match
Jan 22
Inför KFF- FC Linköping City

Nwakali klar för Kalmar FF!

Ytterligare ett nyförvärv ansluter inför 2019
Jan 22
Nwakali klar för Kalmar FF!

Barometern sänder första träningsmatchen

Onsdagens årspremiär TV-sänds
Jan 21
Barometern sänder första träningsmatchen

Två provspelare på besök

KFF testar mittback och forward
Jan 21
Två provspelare på besök

Träningsschema v.4

Kalmar FF:s träningstider under veckan
Jan 21
Träningsschema v.4

Rafinha klar för Kalmar FF

Ytterligare ett nyförvärv klart
Jan 18
Rafinha klar för Kalmar FF

Jens Nilsson förlänger avtalet med Kalmar FF

Nytt avtal för KFF:s utvecklingschef
Jan 18
Jens Nilsson förlänger avtalet med Kalmar FF

"Föreningen ligger mig varmt om hjärtat"

Lucas Nilsson klar som ny sportchef för KFF ungdom
Jan 16
"Föreningen ligger mig varmt om hjärtat"

"Vi vet i dagsläget inte hur allvarlig skadan är"

Gbenga Arokoyo skadad på träning
Jan 16
"Vi vet i dagsläget inte hur allvarlig skadan är"