Förbättrade möjligheter på hemmastå-sektionen

Publicerades Wednesday, 28 November, 2018 10:44

Under fjolåret byggdes en pub på hemma stå-sektionen på Guldfågeln Arena. Nu tas ytterligare ett steg framåt med hjälp av O´Learys i Kalmar där man vill steppa upp nivån ytterligare. 

Rasmus Gustafsson, O´Learys i Kalmar
- Det har fungerat väldigt bra under året och i samråd med Kalmar FF och Supporterunionen har vi tittat på hur vi kan göra det ännu bättre. Inför året stripade vi upp utsidan för att ge en skönare helhetskänsla. Nu vill vi ta nästa steg och har köpt in loungemöbler, bord, infravärmare och högtalare för att ytan ska fungera året om. Givetvis känns det även extra bra att vi hanterar supportrarnas pub på arenan när vi sedan tidigare har hand om deras officiella sportbar, O'Learys Kalmar på Larmtorget. Det gör att vi kan hitta fler samverkansmöjligheter och erbjuda supportrarna fina möjligheter vid hemmamatcher, bortamatcher samt även vid andra tillfällen när det inte är match. För oss är supportrarna viktiga och det känns riktigt bra att kunna erbjuda dom en bra upplevelse!

Joakim Persson, Supporterunionen
- Under flera år sedan flytten till Guldfågeln Arena kämpade vi i Supporterunionen för att få till en pub på kortsidan av arenan i anslutning till hemmastå. Inför säsongen 2017 blev det verklighet och inför årets säsong blev puben inbyggd med fasta väggar. Till årets sista match kom ytterligare ett rejält lyft med soffor, infravärme och högtalare och följden blev årets kanske allra bästa samling på hemmaplan. Vi tror att alla dessa initiativ hjälper till att göra ståplats mer attraktivt, vilket i sin tur leder till mer folk och ett starkare stöd till KFF från läktarplats. Puben är en naturlig samlingsplats före match och i halvtid och bidrar till gemenskap och stämning. Vi hoppas på många minnesvärda samlingar även 2019!

Fler nyheter

Sverige- Irland på Guldfågeln Arena

U21-landskamp till hösten
May 22
Sverige- Irland på Guldfågeln Arena

Andersson-Borstam lämnar Kalmar FF

"Ett bra läge att gå vidare i karriären"
May 21
Andersson-Borstam lämnar Kalmar FF

U21-förlust mot Malmö FF på Tallhöjden

Förlust mot Malmö FF
May 20
U21-förlust mot Malmö FF på Tallhöjden

U21-truppen mot Malmö FF

Inför eftermiddagens match i Färjestaden
May 20
U21-truppen mot Malmö FF

KFF-schemat under v.21

Träningstider + matcher under veckan
May 20
KFF-schemat under v.21

Förlust mot Malmö FF på Stadion

Lucas Hägg-Johansson storspelade när KFF föll
May 19
Förlust mot Malmö FF på Stadion

Startelvan mot Malmö FF

Inför dagens match på Stadion
May 19
Startelvan mot Malmö FF

Arvidsson segerorganisatör mot Örgryte

Seger för Kalmar FF:s U19-lag
May 18
Arvidsson segerorganisatör mot Örgryte

Truppen mot Malmö FF

Inför söndagens match på Stadion
May 18
Truppen mot Malmö FF