Kalmar FF presenterar satsning för att stärka matchevenemanget

Publicerades Thursday, 31 January, 2019 11:29

Kalmar FF har hittills presenterat fyra nyförvärv som ska stärka truppen till den allsvenska säsongsstarten. Under torsdagen blev det klart med ytterligare två pusselbitar. Denna gång för att stärka matchevenemanget på Guldfågeln Arena. Kalmar FF hälsar Björn Mortensen och Martin Nilsson hjärtligt välkomna till föreningen som nya speakers.

- Vi har haft en önskan om att hitta ett team som kan lyfta matchevenemanget till nästa nivå. Ganska tidigt stod det klart att vi kände att både Björn och Martin har dessa egenskaperna som krävs för att göra det. För att hela tiden ta steg framåt och utvärdera det som sker kommer det startas en evenemangsgrupp med ansvaret för produktionen runt matcherna. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna till föreningen och med deras kraft, engagemang och passion som speakers ska det bli spännande att se hur vi kan lyfta evenemanget för våra besökare, säger Anders Klevsand, marknadschef Kalmar FF.

Ambitionen med den nya lösningen har varit att hitta ett koncept där publiken blir en större del av matcharrangemanget och mer delaktiga i det som händer. Något som Björn Mortensen tror är nyckeln till att lyfta evenemanget på Guldfågeln Arena.

- Det är en stor ära för mig att få en så viktig roll i Kalmar FF. Vi har en ambition att, tillsammans med publiken, skapa ett arrangemang som gör skillnad för alla som gillar Kalmar, fotboll och gemenskap. Det känns även extra roligt att göra detta tillsammans med Martin som besitter en stor erfarenhet som speaker på Guldfågeln Arena. Tillsammans med min erfarenhet från fotbolls- VM och landskamper på Friends Arena tror jag vi kan skapa något som blir unikt för Kalmar FF. Vi ser fram emot den här satsningen och längtar till premiären, säger Björn Mortensen.

Premiär för den nya satsningen med Björn Mortensen och nygamle speakern Martin Nilsson blir den 31 mars när Kalmar FF tar emot IK Sirius på Guldfågeln Arena.

Fler nyheter

"Vi står för en stabil defensiv insats"

Viktor Elm efter 2-0 mot Dynamo Brest
Feb 16
"Vi står för en stabil defensiv insats"

TV: Höjdpunkter från dagens match

Se målen från matchen mot Dynamo Brest
Feb 16
TV: Höjdpunkter från dagens match

Seger i träningslägrets sista match

Fröling och Elm målskyttar!
Feb 16
Seger i träningslägrets sista match

U19: Johan Arvidsson tremålsskytt mot Elfsborg!

U19-laget fortsätter imponera
Feb 15
U19: Johan Arvidsson tremålsskytt mot Elfsborg!

"Vi har tagit kliv framåt som lag"

Magnus Pehrsson inför lägrets sista match
Feb 15
"Vi har tagit kliv framåt som lag"

TV: Häng med i del två av bröderna Elms sjukamp

Hälsning från träningslägret i Belek
Feb 13
TV: Häng med i del två av bröderna Elms sjukamp

"Vi växer som lag"

Adrian Edqvist efter 1-0 mot Zorya Luhansk
Feb 12
"Vi växer som lag"