Kalmar FF presenterar satsning för att stärka matchevenemanget

Publicerades Thursday, 31 January, 2019 11:29

Kalmar FF har hittills presenterat fyra nyförvärv som ska stärka truppen till den allsvenska säsongsstarten. Under torsdagen blev det klart med ytterligare två pusselbitar. Denna gång för att stärka matchevenemanget på Guldfågeln Arena. Kalmar FF hälsar Björn Mortensen och Martin Nilsson hjärtligt välkomna till föreningen som nya speakers.

- Vi har haft en önskan om att hitta ett team som kan lyfta matchevenemanget till nästa nivå. Ganska tidigt stod det klart att vi kände att både Björn och Martin har dessa egenskaperna som krävs för att göra det. För att hela tiden ta steg framåt och utvärdera det som sker kommer det startas en evenemangsgrupp med ansvaret för produktionen runt matcherna. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna till föreningen och med deras kraft, engagemang och passion som speakers ska det bli spännande att se hur vi kan lyfta evenemanget för våra besökare, säger Anders Klevsand, marknadschef Kalmar FF.

Ambitionen med den nya lösningen har varit att hitta ett koncept där publiken blir en större del av matcharrangemanget och mer delaktiga i det som händer. Något som Björn Mortensen tror är nyckeln till att lyfta evenemanget på Guldfågeln Arena.

- Det är en stor ära för mig att få en så viktig roll i Kalmar FF. Vi har en ambition att, tillsammans med publiken, skapa ett arrangemang som gör skillnad för alla som gillar Kalmar, fotboll och gemenskap. Det känns även extra roligt att göra detta tillsammans med Martin som besitter en stor erfarenhet som speaker på Guldfågeln Arena. Tillsammans med min erfarenhet från fotbolls- VM och landskamper på Friends Arena tror jag vi kan skapa något som blir unikt för Kalmar FF. Vi ser fram emot den här satsningen och längtar till premiären, säger Björn Mortensen.

Premiär för den nya satsningen med Björn Mortensen och nygamle speakern Martin Nilsson blir den 31 mars när Kalmar FF tar emot IK Sirius på Guldfågeln Arena.

Fler nyheter

Kom till Guldfågeln Arena på lördag!

Viktig match väntar för Kalmar FF
Oct 21
Kom till Guldfågeln Arena på lördag!

Träningsschema + matcher v.43

Veckans träningstider
Oct 21
Träningsschema + matcher v.43

Förlust mot IFK Norrköping

1-0 på Östgötaporten
Oct 20
Förlust mot IFK Norrköping

Seger för U19-laget mot HIF

4-1 på Gasten IP
Oct 19
Seger för U19-laget mot HIF

Truppen mot IFK Norrköping

Inför söndagens match
Oct 19
Truppen mot IFK Norrköping

"Jag hoppas på ett fullsatt hemmastå nästa helg"

Piotr Johansson om kampen för ett nytt allsvenskt kontrakt, supportrarnas stöd och hur läget är inför söndagens match mot IFK Norrköping
Oct 18
"Jag hoppas på ett fullsatt hemmastå nästa helg"

TV: York Rafael inför matchen mot IFK Norrköping

Tre minuter med York Rafael
Oct 17
TV: York Rafael inför matchen mot IFK Norrköping

U19: Oavgjort borta mot IFK Norrköping

Stark upphämtning gav 3-3 på Östgötaporten
Oct 16
U19: Oavgjort borta mot IFK Norrköping

Besökarinformation inför söndagens match mot IFK Norrköping

Information till dig som besökare
Oct 16
Besökarinformation inför söndagens match mot IFK Norrköping