"Vill rikta ett stort tack till föreningen och alla medarbetare"

Publicerades Friday, 26 July, 2019 14:03

Han har jobbat för Kalmar FF i snart 25 år. Nu tackar Kjell Svensson för sig och lämnar sin roll som sjukgymnast i föreningen. Thomas Johansson tar över huvudansvaret för det medicinska teamet och Kjell kommer under resterande del av säsongen 2019 finnas kvar som resurs och bollplank då det finns behov för det.

Kjell Svensson
- Jag vill rikta ett stort tack till föreningen, samtliga medarbetare inom alla olika roller samt alla spelare och ledare som jag fått förmånen att jobba tillsammans med genom åren i Kalmar FF. Man har lärt sig otroligt mycket på resans gång och har fått vara med om både glädje och sorg. När jag kom in i föreningen var laget i division två. Sedan har man fått vara med på hela resan, vilket jag är oerhört tacksam över. Det är en häftig tid man blickar tillbaka på där man mött många spelare från olika kulturer. Ett stort hjärtligt tack till allihopa och jag önskar föreningen lycka till framöver.

Mattias Rosenlund, klubbchef Kalmar FF
- Den 1 januari skulle Kjell ha varit hos oss i 25 år vilket är väldigt imponerande och har varit oerhört betydelsefullt för Kalmar FF. Hans kunskap och vetgirighet har varit ovärderligt för föreningen under alla dessa år. Samtidigt har jag respekt för Kjells beslut och önskar honom ett stort lycka till med hans kommande utmaningar. Jag vill även rikta ett stort tack för att han finns behjälplig under hösten. Vi kommer hitta ett noga valt tillfälle längre fram där vi får möjlighet att tacka av Kjell lite extra.

Magnus Pehrsson, huvudtränare Kalmar FF
- Jag vill rikta ett stort tack till Kjell för samarbetet under detta halvåret som vi jobbat tillsammans. Jag har förståelse för hans beslut och stöttar honom i det samtidigt som vi är tacksamma att Kjell finns kvar i föreningen som en extra resurs åt Thomas Johansson.

Fler nyheter

Seger för U19-laget mot HIF

4-1 på Gasten IP
Oct 19
Seger för U19-laget mot HIF

Truppen mot IFK Norrköping

Inför söndagens match
Oct 19
Truppen mot IFK Norrköping

"Jag hoppas på ett fullsatt hemmastå nästa helg"

Piotr Johansson om kampen för ett nytt allsvenskt kontrakt, supportrarnas stöd och hur läget är inför söndagens match mot IFK Norrköping
Oct 18
"Jag hoppas på ett fullsatt hemmastå nästa helg"

TV: York Rafael inför matchen mot IFK Norrköping

Tre minuter med York Rafael
Oct 17
TV: York Rafael inför matchen mot IFK Norrköping

U19: Oavgjort borta mot IFK Norrköping

Stark upphämtning gav 3-3 på Östgötaporten
Oct 16
U19: Oavgjort borta mot IFK Norrköping

Besökarinformation inför söndagens match mot IFK Norrköping

Information till dig som besökare
Oct 16
Besökarinformation inför söndagens match mot IFK Norrköping

Sammanfattning från måndagens landslagsspel

Succé för Fidan Aliti i EM-kvalet
Oct 15
Sammanfattning från måndagens landslagsspel

Speltid för KFF-spelare i landslaget

Sammanställning över helgens landslagsuppdrag
Oct 14
Speltid för KFF-spelare i landslaget

Träningsschema och matcher v.42

Veckans träningsschema för Kalmar FF
Oct 14
Träningsschema och matcher v.42