Gais

0 - 3

(0-1)

Kalmar FF

Stark insats av U19 gav 3-0 vinst

Publicerades Saturday, 25 August, 2018 18:02

Kalmar FF:s U19 vann dagens bortamatch mot Gais med 3-0 efter 1-0 i paus. En spelmässigt väldigt bra insats offensivt tillsammans med ett kollektivt bra försvarsspel grundlade segern.

I första halvlek tar vi direkt initiativet i matchen och med ett snabbt passningsspel och väldigt bra rörelse skapar vi ett antal bra chanser redan innan Alexander Ahl Holmström gör ledningsmålet. Upprinnelsen är ett pass av Hampus Svensson som slår ut många Gaisspelare och når Edvin Crona i djupled. Edvin spelar in bollen perfekt och Alex kan styra in bollen i öppet mål. Vid 0-2 är det Carl Gustafsson som brytpassar fram Malte Persson. Malte avancerar in emot Gais backlinje, spelar Alex som vänder bort sin motståndare och placerar in bollen i bortre hörnan. Edvin Crona avslutar målskyttet i en mycket bra omställning där Johan Arvidsson frispelar Edvin. En stark insats med många spelare som utmärkte sig individuellt. Speciellt kul att se ett väldigt varierat och bra anfallsspel av mycket bra kvalitet

Matchhändelser

  • 16 min 0-1 Alexander Ahl Holmström assist Edvin Crona
  • 55 min 0-2 Alexander Ahl Holmström assist Malte Persson
  • 78 min 0-3 Edvin Crona assist Johan Arvidsson
  • 62 min Edvin Svalling in-Noah Ekberg ut
  • 72 min Ossian Hallberg in-Malte Persson ut
  • 79 min Elliot Persson in-Albin Olsson ut

Matchfakta

  • Matchtyp: SEM
  • Datum: lördag 25 augusti kl.14.00
  • Arena: Gaisgården naturgräs