Kalmar FF

4 - 0

(1-0)

Falkenbergs FF

Stark andra halvlek av U19

Publicerades Sunday, 23 September, 2018 18:54

En första halvlek där rytmen stördes av tidiga och oplanerade byten, följd av en andra halvlek som var mycket bra. Så såg U19:s match idag mot Falkenberg ut. 1-0 ledning i paus följdes upp i andra halvlek med stabilt försvarsspel och bra anfallsspel med tre väldigt fina mål som gav totalt 4-0. 

Alexander Ahl Holmström gör idag två klassmål efter fina framspelningar av Carl Gustafsson och Edvin Svalling. Alexander assisterar senare Edvin Crona till 3-0 genom att bryta sig fram på kanten och frispela Edvin som inte gör något misstag. Fina mål alla tre, men 4-0 är nog det spelmässigt finaste. Passningsspel nerifrån och där Benjamin Hajdari hittar Edvin Crona. Edvins framspelning till en perfekt djupledslöpande Johan Arvidsson är vältajmad, och Johan rundar målvakten och rullar in slutresultatet.

Starkt av spelarna att höja sig rejält i andra halvlek efter en strulig första del av matchen

Nästa match för U19 är 6 oktober då vi åker till Göteborg för att möta Örgryte.

Matchhändelser

 • 20 min 1-0 Alexander Ahl Holmström assist Carl Gustafsson
 • 58 min 2-0 Alexander Ahl Holmström assist Edvin Svalling
 • 63 min 3-0 Edvin Crona assist Alexander Ahl Holmström
 • 65 min 4-0 Johan Arvidsson assist Edvin Crona
 • 15 min byte Malte Persson ut-Elliot Persson in
 • 30 min byte Hampus Svensson ut-Edvin Svalling in
 • 46 min byte Riad Shehu ut-Benjamin Hajdari
 • 65 min byte Ossian Hallberg in-Olle Lindqvist ut
 • 75 min byte Johan Arvidsson ut-Arvin Nabi in

Matchfakta

 • Matchtyp: SEM
 • Datum: söndag 23 september kl.14.00
 • Arena: Gasten A