Säsongskort 2021

VI BEHÖVER DIG!

Det har ekat tomt på din plats och på arenan under 2020 och vi vet fortfarande inte hur situationen kommer att se ut framöver. Vi har ändå valt att blicka framåt och starta säsongskortsförsäljningen inför 2021. Förhoppningsvis har läget i vårt samhälle förbättrats inom kort så att vi kan välkomna dig tillbaka till din plats på Guldfågeln Arena. 

Försäljningsstart endast på webben, kalmarff.ebiljett.nu fredagen den 15 januari kl. 11,00
Till dig som säsongskortsinnehavare är vykortet på väg hem till dig med information, dels för att kunna förnya samma plats du haft tidigare men även med viktig text om vad som gäller om det blir ett liknande år som varit. 

Sista försäljningsdag 28 feb 2021
om du vill behålla samma plats och vara med i urvalet om att få se matcher live på arenan om publikrestriktioner tillåter en begränsning av publik på våra matcher. Givetvis kan man göra sitt köp efter detta datum, under hela mars månad, men kommer då inte att innefattas av förmånerna ovan.

Priserna för säsongskorten är oförändrade sen i fjol och vi har reserverat samma plats till dig inför 2021 (oavsett vilka val av kompensation du har gjort för säsongskortet 2020). Priserna finns detaljerat på vår försäljningssida kalmarff.ebiljett.nu

Säsongskortet

  • Din egen plats på Guldfågeln Arena till Kalmar FF:s hemmamatcher i Allsvenskan 2021 (15 st)
  • Förtur till att se matcher live på arenan vid ev. publikbegränsning (köp som är gjorda senast
    28 feb 2021)
  • Matcher i Svenska Cupen & träningsmatcher
  • 6 st kompisbiljetter – en tillfällig utökning som kompensation för året som varit
  • 10% rabatt på souvenirer 
  • Exklusiv föreningsträff & andra unika erbjudanden under året (förutsatt att det tillåts)
  • Göra val om kompensation för de allsvenska matcher som spelas utan eller med begränsad publik

Har nu några frågor eller inte har möjlighet att köpa ditt säsongskort på webben, skriv till nettan@kalmarff.se så hjälper vi dig!