Vill ditt lag vara en del av en allsvensk match?

1 mars, 2022 | Nyhet

Nu öppnar vi upp intresseanmälan för säsongen 2022 där ditt ungdomslag kan få gå in på planen tillsammans med spelarna strax innan avspark på Guldfågeln Arena. Maila lucas@kalmarff.se vid intresse och kom gärna med eget önskemål om vilken match under den allsvenska säsongen ni vill vara med på.

Information om lineup
Lineup är för flick eller pojklag i åldern 5-8 år. Vi behöver 25 barn till varje match och ni kan själva ta ut 25 barn från er förening. Ni kan även anmäla ert lag med mindre antalet spelare och sedan få gå tillsammans med ett annat lag från någon annan förening. Lineup ska vara på plats en timme innan avspark och får matchkläder att byta om till på arenan.

Biljetter
Barnen som går får varsin matchbiljett samt till en förälder per barn. Vill det laget som går Line-up köpa till fler biljetter t.ex. till den andra föräldern, syskon, mor- och farföräldrar kan de få göra det till ett specialpris på 65 kr och det blir då i anslutning till Line-up biljetterna. Dessa biljetter förbokas senast en vecka innan match genom att maila nettan@kalmarff.se.

Annons