Delad poäng i Göteborg

13 maj, 2014 |

Kalmar FF U21 hämtade upp ett 0-3 underläge sista kvarten

IFK Göteborg tog tidigt ledningen i gårdagens U21-match på Hjällbovallen  sedan Philip Haglund gjort 1-0 innan kvarten var spelad. Resten av halvleken förblev mållös och i paus byttes Ludvig Öhman ut efter att ha gjort sina första 45 minuter i comebacken.

I andra halvlek utökade IFK två gånger om innan Kalmar FF vaknade till.

I den 77:e reducerade inbytte Herman Sillerström till 3-1, i den 80:e var det dags för Sebastian Andersson och i den 84:e såg Tor Öyvind Hovda till att kvittera Göteborgs ledning.

Matchen slutade 3-3 efter en fin upphämtning av Kalmar FF. Matchfakta hittar du här.