Nätverk

Kalmar FF är en mötesplats där viktiga kontakter knyts och där nya affärer skapas. En plats där kärleken till fotboll och viljan till bra affärer möts. Kalmar FF är ett av regionens starkaste nätverk där många av regionens ledande företag träffas och knyter kontakter.

ETT AV REGIONENS STÖRSTA NÄTVERK

Guldfågeln Arena är både en mötes- och marknadsplats för regionens näringsliv. En modern fotbollsarena som främjar relationsbyggande och affärer. Här samlas ett av Smålands största nätverk. På Guldfågeln Arena träffas närmare 250 företag vid minst femton tillfällen varje år – företag av alla storlekar och inom olika branscher. Kalmar FF har förutom höga sportsliga mål också ambitionen att vara Smålands bästa affärsnätverk för små och stora företag. Ett mål och en ambition som vi jobbar hårt och målmedvetet för att nå upp till.

EN RIKTIG FOTBOLLSUPPLEVELSE

Sedan återkomsten till Allsvenskan 2004 har Kalmar FF varit ett av Sveriges mest framgångsrika fotbollslag med ett SM-guld 2008 och vinster i både Svenska Cupen och Supercupen. De senaste fem åren har vi dessutom vid fyra tillfällen representerat svenska klubblag internationellt. Att följa Kalmar FF är inte bara ett ovanligt bra sätt att knyta nya kontakter, det är också ett sätt att uppleva stor fotboll och en fantastisk stämning.

VI VILL GYNNA FOTBOLLEN OCH DET LOKALA NÄRINGSLIVET SAMTIDIGT

Vår verksamhet bygger på långsiktighet, trygghet, en stabil ekonomi och en vilja att utvecklas både på och utanför planen. Med Guldfågeln Arena har vi fått en plattform som är gynnsam för vår framtida utveckling
– såväl sportsligt som ekonomiskt och organisatoriskt. Vi har också en ung spelartrupp med internationell erfarenhet från både europeiskt cupspel och olika landslag. Kalmar FF är mycket mer än
bara fotboll. Det är en mötesplats där kärleken till sporten och goda affärer förenar. Där nytta alltid möter nöje.

Vi ses på Guldfågeln Arena!