Företag

För företag som vill ha en samarbetspartner med seriös, målinriktad och för framtiden meningsfylld verksamhet med djup förankring i folksjälen, måste Kalmar FF vara ett perfekt alternativ. Vi behöver Er som samarbetspartner för att kunna bli en ännu bättre annonspelare för Ditt företag, för Kalmar och hela regionen. Kalmar FF erbjuder dig nätverk, exponering, image, personal- och kundvård.

Här presenterar vi vad vi kan erbjuda våra samarbetspartners, stora som små. Alla är lika viktiga för oss och för regionen, som inser värdet av att ha ett allsvenskt lag med allt vad det innebär av positiv PR.

Våra partners

Gå till Våra partners

Bli partner

Varumärket Kalmar FF och fotbollslaget Kalmar FF har aldrig varit starkare än idag. Tillsammans kan vi hjälpa varandra att nå ännu större framgångar. För företag som vill ha en samarbetspartner med seriös, målinriktad och...

Gå till Bli partner

Nätverk

Kalmar FF är en mötesplats där viktiga kontakter knyts och där nya affärer skapas. En plats där kärleken till fotboll och viljan till bra affärer möts. Kalmar FF är ett av regionens starkaste nätverk...

Gå till Nätverk

Boka bord partners

Vill du boka bord i restaurangen eller loungen till någon av våra kommande hemmamatcher? Vänligen kontakta marknadsavdelningen nedan så hjälper vi dig. Kontakt Mejla info@kalmarff.se.

Gå till Boka bord partners