Geir André Herrem lämnar Kalmar FF

16 december, 2020 | Nyhet

Idag blev det klart att det inte blir någon fortsättning för Geir André Herrem i Kalmar FF efter att hans avtal löper ut vid årskiftet.

Geir kom till Kalmar FF från Bodö Glimt i augusti 2019 och gjorde sin allsvenska debut i segermatchen mot AIK på Friends Arena den 18 augusti. Totalt har det blivit 21 allsvenska matcher i den rödvita tröjan och viktiga mål i kvalmatcherna under 2019 och 2020.

Geir André Herrem
– Jag har trivts fantastiskt bra under min tid i Kalmar FF och vill tacka alla som gjort att jag känt mig som hemma. Det har varit särskilt viktigt under en tid där jag inte kunnat träffa min familj i Norge på grund av situationen med covid-19. Det har även varit ett tufft och märkligt år för mig på fotbollsplanen där jag varit skadedrabbad. Men oerhört skönt att kunna vara med och bidra på slutet och klara det allsvenska kontraktet. Jag vill önska Kalmar FF ett stort lycka till framöver!

Tack Geir för alla dina insatser i den rödvita tröjan och lycka till framöver!

Annons