Seger mot Hammarby!

23 maj, 2021 | Nyhet

Det blev seger i eftermiddagens match mot Hammarby på Guldfågeln Arena med 2-1 (1-1).

Gustaf Ludwigson gav bortalaget ledningen efter sju minuters spel, efter att ha blivit frispelad av Darijan Bojanic. Men kvitteringen skulle komma innan halvtidsvilan. Jonathan Ring hittade in till Romario i straffområdet som sköt in 1-1. I den andra halvleken tog Kalmar över taktpinnen fullständigt. Efter flertalet målchanser kom till slut utdelningen i den 68:e matchminuten. En hörna från Oliver Berg hittade in till Rasmus Sjöstedt som fixade ledningsmålet. Resultatet stod sig halvleken ut och tre viktiga poäng in på kontot för Kalmar FF denna söndagseftermiddag!

Tack till de åtta personer som lyfte fram oss från läktarplats idag!

Startelvan: Lucas Hägg-Johansson, Piotr Johansson, Lars Saetra, Rasmus Sjöstedt, Douglas Bergqvist (75´), Sebastian Ring, Carl Gustafsson, Romario, Nils Fröling (61´), Oliver Berg, Jonathan Ring (92´)

Ersättare: Andersson (mv), Löfkvist (75´), Jansson (61´), Nouri, Shamoun, Magnusson (92´), Stenmark