Välkommen tillbaka, Papa Diouf!

21 juni, 2022 | Nyhet

Idag blev det klart att Papa Diouf återvänder till Kalmar FF och har skrivit på ett avtal som gäller för resten av säsongen. 

Papa Diouf
– Det är svårt att förklara med ord men det känns otroligt bra att vara tillbaka. Jag har alltid sagt att Kalmar FF är mitt hem. Den kärleken jag har fått från den här staden och föreningen sedan dag ett betyder så mycket för mig. Nu har jag fått möjligheten att komma tillbaka igen vilket känns helt fantastiskt. Inte bara för mig utan även för min familj. De har bott här i Kalmar under hela min sejour utomlands. Vi älskar den här staden och trivs så bra. Jag vill rikta ett stort tack till Kalmar som ger mig den här möjligheten. Det betyder jättemycket för mig. Det kändes inte riktigt som vi vara klara med varandra när jag lämnade förra gången. Nu ser jag fram emot att få ta på mig den rödvita tröjan.

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF
– Vi har valt att skriva ett korttidsavtal med Papa baserat på vem han är, både på och utanför plan, som gäller under resten av säsongen. Det är en oerhört professionell fotbollsspelare i sitt sätt att vara. Vi vet att han kommer ge allt för Kalmar FF under varenda sekund han har på sig den rödvita tröjan, både i träning och match. 

Annons