Abiooola Daudaaaa!!!!!!!

27 oktober, 2009 |

Tre poäng närmare Europa League

Vilken sanslös tillställning fredriksskanspubliken bjöds på i årets avskedsföreställning. Vi fick se en match som innehöll det mesta en bra fotbollsmatch ska innehålla och då inräknat det viktigaste -mål i mängder samt en sanslös avslutning av Kalmar FF.

Redan i den fjärde spelminuten tog Kalmar FF ledningen genom Ricardo Santos som olyckligt skadade sig i samband med målet och tvingades utgå. Malmö kom sedan igen och inom loppet av 16 minuter tog man ledningen med 3-1.

Kalmar FF återtog kommandot och ledningen var kvitterad innan halvleken var slut. I andra halvleks sjunde minut återtog MFF ledningen men med endast fem minuter kvar av ordinarie matchtid kunde en av kvällens giganter, Daniel Sobralense åter kvittera för Kalmar FF.

I det läget kändes det som en vunnen poäng men det skulle inte räcka med det. I den sista övertidsminuten tog Abiola Dauda en perfekt löpning i djupet och Sobralense slog en lika perfekt passning som Abi snappade upp och elegant lyfte över malmökeepern och gav Kalmar FF segern samt tre oerhört viktiga poäng i jakten på Europa League.

Missa inte presskonferensen med tränarnas kommentarer efter matchen samt den intervju med Petter Wastå som du hittar i vår Webb-TV.