Arajuuri inhoppare i Kings Cup

23 januari, 2013 |

Paulus Arajuuri hoppade in i andra halvlek när Finland besegrade Thailand i Kings Cup

Kalmar FF.s försvarsspelare Paulus Arajuuri är iväg med det finska A-landslaget i Thailand för att deltaga i fyrnationsturneringen Kings Cup.

I eftermiddag spelade Finland semifinal mot värdnationen Thailand och det blev finsk seger med 3-1, efter 2-0 i halvtid. Någon timme innan hade Sverige besegrat Nordkorea på straffar och det innebär att Sverige och Finland ställs mot varandra i finalen av Kings Cup nu på lördag.

Paulus Arajuuri fick inleda dagens match på bänken, men byttes in tio minuter före slutet när han ersatte Markus Halsti i försvaret.

Läs även: Kings Cup för Paulus Arajuuri