Arajuuri på bänken i Baltic Cup

1 juni, 2012 |

Paulus Arajuuri på bänken när Finland besegrade Estland med 2-1 i Baltic Cup

Kalmar FF:s försvarsspelare Paulus Arajuuri är i Estland med det finska A-landslaget för att spela vänskapsturneringen Baltic Cup. På fredagskvällen spelade laget öppningsmatchen mot Estland och det blev seger för Finland med 2-1. Stor matchvinnare blev Njazi Kuqi som stod för båda de finska målen som föll i den första halvleken.

Paulus Arajuuri fanns med i matchtruppen, men blev aldrig inbytt i matchen. Estland pressade verkligen Finland under hela den andra halvleken men finländarna räddades av en storspelande Niki Mäenpää i målet och av ribban.

Segern för Finland innebär att laget spelas final på söndag mot Lettland som enkelt besegrade Litauen med 5-0 i den andra matchen.