Cramers fjärde nolla i årets allsvenska

7 maj, 2014 |

Förlustnollan intakt efter 0-0 borta mot DIF

Djurgården startade hårt i dagens match på Tele2 Arena. Man gick för fullt för ett tidigt ledningsmål och Kalmar FF var länge tillbakapressade.

Några jättechanser skapade man dock inte under första halvlek. Två chanser stack ut och det var i den åttonde spelminuten när Andreas Johansson fick på ett bra skott som Cramer räddade snyggt på mållinjen.

I den 32:a minuten var det dags för chans två när Erton Fejzullahu fick på en bra nick som gick straxt utanför.

Kalmar FF lät DIF ha bollen och stack upp i omställningar där Måns Söderqvist och Sebastian Andersson främst låg och högg.

Efter pausvilan bytte Hasse Eklund in Tobias Eriksson och sex minuter efter halvlekens start fick DIF ett rött kort. Det var Alexander Faltsetas som gick in i Hovda med sträckta ben och det var inte mycket att protestera mot det röda kortet.

Efter det tog KFF över matchen och skapade ett flertal bra lägen för ett sgermål. Minuten efter utvisningen hade Ismael ett bra skott som Kenneth Høie i DIF-målet klarade.

I den 61:a spelminuten kom dock matchens bästa chans när Måns Söderqvist direktskarvade ett inspel från Ismael i stolpens insida och via Høies vänstra ben gick bollen ut.

Kalmar FF jagade ett segermål men bollen ville inte in och en poäng på Tele2 Arena får vi väl vara nöjda med inför lördagens drabbning med IFK Norrköping hemma på Guldfågeln Arena.

Hasse Eklund efter matchen
– Hade du frågat mig innan så hade jag varit nöjd med en pinne i Stockholm men vi fick ju chansen att spela en man mer så det är klart att jag är besviken nu. Främst med att vi inte lyckades omsätta fler målchanser på de 30 minuterna. Vi har ju en bra chans när Måns träffar insidan av stolpe och sen har de en räddning på mållinjen. Sett till det sista så tycker jag att vi skapar för lite bra chanser. det positiva nu tycker jag är att vi höll nolla för tredje matchen i sträck och gör vi inte mål framåt så är det jättebra att vi får med oss en poäng i alla fall.

Vi hälsar alla varmt välkomna på lördag klockan 16:00 då vi tar emot IFK Norrköping hemma på Guldfågeln Arena