Finalförlust

5 november, 2011 |

Helsingborg var för starka

I dag var det cupfest i Helsingborg och ett tusental FF-supportrar hade tagit sig ner till ”Sundets pärla” för att heja fram Kalmar FF. Tyvärr visade det sig att de regerande svenska mästarna var numret för stora och HIF fick lyfta cupbucklan..

Under första halvlek tog HIF ledningen men i halvlekens sista minut kunde Erik Israelsson kvittera och i pausvilan stod det 1-1.

Trots det psykologiskt viktiga målet så var HIF det starkaste laget och under andra halvlek gick man ifrån till 3-1.

Inget annat återstå av säsongen 2011 än att skicka gratulationer till Helsingborg som tog samtliga tre titlar i år och med dagens avslutande match visade att man är klart värda både serie och cupsegern!

Tack till alla er som gav ert stöd till Kalmar FF påplats på Olympia!