Förlust mot Mjällby

12 maj, 2012 |

En bra halvlek räckte inte mot Mjällby

Kalmar FF var inte riktigt med i matchen under första halvlek i dagens match mot Mjällby och MAIF:s 2-1 ledning i paus var helt rättvis.

Det var Mjällby som tog ledningen i den 21:a spelminuten efter att Daniel Nicklasson fått fritt skottläge och placerat in 1-0 i bortre gaveln.

Kalmar FF kom igen mot slutet av halvleken när Daniel Mendes först träffade stolpen i den 39:e minuten och sedan slog in kvitteringen minuten efter.

Mjällby kunde dock gå till halvtidsvila med en 2-1 ledning efter ett frisparksmål i den 43:e minuten.

Andra halvlek inleddes med ett kanonskott av Mendes i ribban och laget spelade upp sig betydligt jämfört med första halvlek. trots det så blev det inga fler mål och Mjällby fick åka hem med tre poäng.

Nu är det nya tag på onsdag som gäller då Helsingborgs IF kommer på besök i sista hemmamatchen på vårsäsongen.

Matchfakta från dagens match hittar du här.