Förlust på Grimsta IP

18 maj, 2018 |

Det blev förlust i kvällens match mot Brommapojkarna på Grimsta IP med 2-1 (2-0).

Under de första inledande 20 minuterna i första halvlek skapades inte många målchanser för något utav lagen. Men i den 21:a matchminuten blev hemmalaget tilldelat en straff och kunde ta ledningen med 1-0. Minuterna efter var det nära igen att Brommapojkarna kunde utöka ytterligare. Men Lucas Hägg-Johansson stod i vägen och kunde rädda ett friläge.

Men sju minuter efter första målet kunde Brommapojkarna öka på till 2-0 genom Fritiof Björkén efter en markeringmiss vid bortre stolpen på ett inlägg.

I den andra halvleken skapas inte många målchanser åt något av hållen och en upphämtning kändes aldrig nära. I den 92:a matchminuten kom dock ett tröstmål när Gbenga Arokoyo lyfte in bollen i straffområdet och hittade Viktor Elm som kunde reducera till 2-1, som även blev slutresultatet.

Nästa match för Kalmar FF är redan nu på tisdag när Örebro SK väntar på Behrn Arena.