Håkan Hellström och The Ark till Guldfågeln Arena

25 februari, 2011 |

Två av Sveriges mest hyllade akter kommer till Kalmar i sommar

Lördag den 23 juli kommer två av Sveriges mest hyllade akter till Kalmar och Guldfågeln Arena: Håkan Hellström och The Ark.

Två av Sveriges mest hyllade akter kommer till Kalmar i sommar

Lördag den 23 juli kommer två av Sveriges mest hyllade akter till Kalmar och Guldfågeln Arena: Håkan Hellström och The Ark.

Småländska The Ark meddelade i vintras att de efter 20 år gör sin avskedsturné där spelningen på Guldfågeln Arena blir ett av de sista tillfällena att se bandet. Håkan Hellström följer upp sin bejublade vårturné med premiärspelningen på den nybyggda Guldfågeln Arena.
– Vi är naturligtvis stolta att få en så här stor konsert till Kalmar och Guldfågeln Arena redan första sommaren. Det visar också hur viktigt det är med en modern arena i Kalmar för att locka stora evenemang till staden, säger Kalmar FF:s marknadschef Per Rosenqvist.

Biljetterna kostar 395 kr + förköpsavgift och släpps den 1 mars på www.guldfagelnarena.se samt www.kalmar.com.

För mer information kontakta Per Rosenqvist, marknadschef Kalmar FF på telefon 0480-444433 eller per@kalmarff.se.

Håkan Hellström:

10 år har gått sedan Håkan Hellström slog igenom med ”Känn ingen sorg för mig Göteborg” och i höstas släppte han sitt kritikerrosade sjätte album ”Två steg från Paradise”. Han har turnerat i vinter och haft utsålda konserter på både Hovet och Scandinavium där recensionerna har varit lyriska – ”Det finns bara en Håkan Hellström och han är ett geni” skrev SvD efter konserten i Scandinavium.

För mer information: www.livenation.se

The Ark:

En era går mot sitt slut. Ett av Sveriges mest framgångsrika och färgstarkaste band meddelade i vintras att de efter 20 år går skilda vägar och avslutar karriären med en rejäl avskedsfest – på hemsidan skriver de ”sommarens turné blir ett fyrverkeri av hits, allsång och bombasm”.

För mer information: www.livenation.se

Guldfågeln Arena är en nybyggd multiarena för fotboll och evenemang i Kalmar som är under uppförande och invigs den 11 april 2011. Arenan har en kapacitet på 12100 åskådare varav 10.600 är sittplatser. Vid konserter är publikkapaciteten upp till 15.000. Allsvenska fotbollsklubben Kalmar FF spelar sina hemmamatcher på Guldfågeln Arena.

Annons