Inför Girls Night 2014

5 maj, 2014 |

På lördag är det dags för den årliga upplagan av Girls Night på Guldfågeln Arena. Vi tog chansen och ställde några frågor till Karolina Sörman, projektledare för evenemanget.

Hej Karolina! Vad är det alla tjejer på lördag kommer få ta del av? Berätta.

På lördag är det dags för den årliga upplagan av Girls Night på Guldfågeln Arena. Vi tog chansen och ställde några frågor till Karolina Sörman, projektledare för evenemanget.

Hej Karolina! Vad är det alla tjejer på lördag kommer få ta del av? Berätta.

– På lördag kommer man få mingla med andra tjejer i den härliga loungen på GFA. Utställare på plats kommer att visa nya produkter inom områden som hårvård, makeup, bilar, resor, hotell, estetisk tandvård, glasögon, blommor, kläder och annat intressant. En DJ kommer att skapa en härlig loungestämning och vi äter och dricker lite gott tillsammans för att ladda inför matchen. För den som inte är så insatt i fotboll finns chans att lära sig lite mer i en lättsam frågestund till någon representant från klubben. Sedan ser vi matchen tillsammans från bästa VIP-platser. I halvtid röstar vi på matchens bästa spelare, minglar och pratar. Efter matchen samlas vi igen för att summera, ta en drink och lite eftersnack med spelarna som kommer och minglar med oss. Utställarna har många generösa utlottningar av varor och tjänster och i goodiebagen som alla får finns det erbjudanden som är värda omkring 2000 kr.

Detta är 3e året som Girls Night går av stapeln, är det några särskilda nyheter som besökarna kommer få ta del av? 

– Tidigare år har Girls Night varit vädligt uppskattat så vi ändrar inte så mycket på Elin Taubes framgångsrika koncept. Men eftersnacket efter matchen är nog lite nytt, att vi får med spelarna på minglet blir väldigt spännande. Några av utställarna har inte varit med tidigare år.

Till sist, varför borde man ta med sina kompisar och gå på  Girls Night på lördag?

– Om man älskar fotboll så ska man absolut följa den just nu väldigt spännande utvecklingen i allsvenskan, då Kalmar FF faktiskt ligger på andra plats och har chans att ta hem SM-guld, om resultatet håller i sig. Om man inte kan så mycket om fotboll, inte vet riktigt hur det går till eller hur man gör när man går på match, så ska man absolut samla ihop tjejgänget, grannarna eller jobbkollegerna och komma hit. Inga frågor är för konstiga, vi tar hand om er från ankomst, vi förklarar hur spelet går till och ser till att ni har det bra. Samtidigt har du chans att träffa många andra tjejer, inspirerande företag inom många olika branscher och framför allt uppleva stämningen inne på arenan när klacken sjunger ”Röda dagar” så det ekar och jublet när KFF gör mål. Det måste upplevas på plats.

Se till att boka upp dina biljetter redan idag på Guldfågeln Arena, Kalmarsalen, Kalmar Turistbyrå samt hos utställarna.

Hjärtligt välkomna!

Annons