Inför Kalmar FF- Östersunds FK

16 september, 2016 |

I morgon, lördag, tar Kalmar FF emot Östersunds FK hemma på Guldfågeln Arena i den 22:a omgången av Allsvenskan med matchstart klockan 16.00. 
Matchtruppen till morgondagens match och röster från Kalmar FF hittar ni nedan. 

Truppen mot Östersunds FK!
1. Ole Söderberg(mv)
2. Markus Thorbjörnsson
3. Sebastian Starke-Hedlund
4. Marko Biskupovic
6. Rasmus Elm
7. Ismael
9. Måns Söderqvist
10. Tobias Eriksson

I morgon, lördag, tar Kalmar FF emot Östersunds FK hemma på Guldfågeln Arena i den 22:a omgången av Allsvenskan med matchstart klockan 16.00. 
Matchtruppen till morgondagens match och röster från Kalmar FF hittar ni nedan. 

Truppen mot Östersunds FK!
1. Ole Söderberg(mv)
2. Markus Thorbjörnsson
3. Sebastian Starke-Hedlund
4. Marko Biskupovic
6. Rasmus Elm
7. Ismael
9. Måns Söderqvist
10. Tobias Eriksson
11. Jonathan Ring
13. Emin Nouri
14. Stefan Larsson
18. Mahmoud Eid
19. Henri Anier
23. Viktor Elm
24. Filip Sachpekidis
29. Romario
30. John Håkansson(mv)
34. Herman Hallberg

Röster från Kalmar FF inför matchen

Peter Swärdh
– Östersund är ett väldigt skickligt lag som har en trygghet där det finns en vilja att spela sig ur situationerna. Det är något vi vill sätta stopp för. Samtidigt måste vi också vara beredda på att ha ett lägre försvarsspel. 

Tobias Eriksson
– Spännande som alltid med allsvensk match. Vi möter ett mycket passningsskickligt Östersund som har imponerat under året. De har en tydlig idé som de följer men är ändå flexibla i olika formationer. Blir en tuff match men vi trivs hemma på Guldfågeln Arena så jag hoppas det är vi som kan ta kommandot och inte ge dem tid och styra spelet. Vi ska ut och köra! 
Var oerhört skönt att vara tillbaka på banan senast. Alltid en boost att få göra mål också. Ryggen känns ok, har blivit betydligt bättre än när jag spelade matcherna i slutet av juli men är väl ändå inte helt bra. Men ändå dock så pass bra att jag känner att jag kan blåsa på för fulla muggar! 
Det viktiga inför imorgon blir att vi gör saker tillsammans, hjälper varandra oavsett om vi eller dem har bollen och oavsett var på planen vi befinner oss. Jag önskar vi spelar smart men med full gas! 
– Tittar man offensivt är det alltid kännbart när man tappar en bra spelare och även när en spelare lämnar som spelat mycket och haft en tydlig roll i laget som Antonsson hade. Tycker ändå vi har kunnat anpassa oss till det och att vi hanterar det väl även om det självklart kommer bli bättre och bättre. 

Markus Thorbjörnsson
– Vi vet att Östersund är ett lag som försöker spela en attraktiv fotboll där de vill ha mycket boll i sitt spel. De är ett lag som kan anpassa och spela flera olika formationer som vi sett den senaste tiden. 
– Tittar vi för egen del så är det som de andra träningsveckorna. Vi försöker utveckla det som har varit mindre bra under de senaste matcherna. Där vi tittar igenom de momenten som varit mindre bra och titta på hur vi kan förbättra det. Senaste matchen var ingen höjdare om man ska vara ärlig från vår sida. Vi hade tur som fick med oss en poäng från Borås och det är vi väl medvetna om. Vi har betydligt högre krav på oss själva inom laget. Tittar man på de senaste matcherna så har vi varierat en del i vår prestation och där jobbar vi med att försöka hitta en bättre jämnhet över tid. Jag har stora förhoppningar om att vi kan lyckas bättre med det under de kommande matcherna. 
– Även om det var dåligt senast mot Elfsborg så är det viktigt att vi inte glömmer den helt. Det finns saker vi behöver titta på för att kunna omformulera till en bättre prestation mot Östersund. Det är viktigt att vi kan vara ärliga mot varandra, så att vi inte nöjer oss med poängen vi fick med oss därifrån. Vi vet att vi har kvalitéer, men det gäller att vi tittar på prestationen för att kunna bygga någonting bra på sikt och något hållbart. 
– Har även hört att supportrarna kraftsamlar inför morgondagen på hemma stå till matchen mot Östersunds FK Det betyder oerhört mycket för oss spelare och jag hoppas de känner vårt stöd innan, under och efter matcherna. Vi behöver den extra procenten som de ger oss varje match från läktarplats. Så min uppmaning blir att de ska ta sig till hemma stå imorgon och sjunga tillsammans så lovar jag att vi ska göra allt för att sköta vårt jobb där ute på planen.

Svante Samuelsson 
– Östersund är ett lag som har hittat en egen profil och ett vägvinnande spel. Men vi ska ta kommandot i matchen och dra fördel av hemmaplan.

Annons