Inför: Malmö FF- Kalmar FF

22 juli, 2016 |

Imorgon, lördag, tar Kalmar FF emot Malmö FF på Swedbank Stadion i Malmö, i allsvenskans 15:e omgång. 

Imorgon, lördag, tar Kalmar FF emot Malmö FF på Swedbank Stadion i Malmö, i allsvenskans 15:e omgång. 

Matchen startar kl.16.00 och Peter Swärdh har tagit ut nedanstående 19-mannatrupp som följer med ner till Malmö. Noterbart är att Tobias Eriksson åter är tillbaka i truppen efter sjukdom. 

Assisterande tränare Henrik Rydström inför matchen: 
– Att möta Malmö FF på bortaplan är en svår uppgift, men samtidigt är det också väldigt, väldigt inspirerande. Vi vet att vår högstanivå står sig väl, även vid en jämförelse med ett av seriens starkaste lag. Vi har den individuella skickligheten för att kunna slå alla lag. Men mot MFF finns det inte utrymme för misstag eller perioder i matchen då vi slarvar med detaljer. Då kommer vi direkt bli straffade. Det är en match som kräver fräscha huvud – så att vi orkar vara fokuserade i 90 minuter – och mod i agerandet. Vi kan inte åka till Malmö och vara fega. Vi är som bäst när vi spelar på instinkt och vågar attackera.

Anfallaren Lumala Abdu inför matchen: 
– Vi åker ner till Malmö med alla tankar på att göra en bra match. Och vi kommer ge allt och kriga stenhårt i varje duell. Vi vet om att det kommer bli en tuff match mot ett bra lag. Men vi är bra också. Vi måste bara lita på vårt spel och lyssna på Peter och Henrik. Gör vi det så tror jag vi vinner matchen. Jag hoppas på många fans från Kalmar nere i Malmö. De betyder otroligt mycket för oss och är ett fantastiskt stöd. 

1. Ole Söderberg
3. Sebastian Starke-Hedlund
4. Marko Biskupovic
6. Rasmus Elm
7. Ismael
9. Måns Söderqvist
10. Tobias Eriksson
11. Jonathan Ring
12. Lumala Abdu
13. Emin Nouri
14 Stefan Larsson
16. David Elm
20. Calle Johansson
21. Anton Maikkula
22. Svante Ingelsson
23. Viktor Elm
29. Romario
32. Lucas Hägg-Johansson
34. Herman Hallberg

Annons