Ismael blir Isma Elm

1 april, 2016 |

Nu kan vi gå ut med nyheten att Ismael Silva Lima, den unge mittfältstalangen från Brasilien, kommer byta namn. Från och med 2016-04-01 kommer Ismael ingå i Elm-familjen och hans nya namn blir Isma Elm.

– Jag gör det som en hyllning till bröderna Elm som jag ser upp till väldigt mycket. Vi har liknande bakgrund och när möjligheten till namnbyte dök upp tvekade jag inte en sekund. Jag är mycket glad, säger Isma.

Nu kan vi gå ut med nyheten att Ismael Silva Lima, den unge mittfältstalangen från Brasilien, kommer byta namn. Från och med 2016-04-01 kommer Ismael ingå i Elm-familjen och hans nya namn blir Isma Elm.

– Jag gör det som en hyllning till bröderna Elm som jag ser upp till väldigt mycket. Vi har liknande bakgrund och när möjligheten till namnbyte dök upp tvekade jag inte en sekund. Jag är mycket glad, säger Isma.

I nuläget är det oklart huruvida fler namnbyten är aktuella inför den allsvenska premiären 2 april mot Jönköping Södra men det mesta pekar på att detta blir det sista.

Annons