Jonathan Ring lämnar Kalmar FF!

27 december, 2016 |

Jonathan Ring lämnar Kalmar FF för turkiska Genclerbirligi. Kontraktet är skrivet över 2,5 år.

Jonathan Ring lämnar Kalmar FF för turkiska Genclerbirligi. Kontraktet är skrivet över 2,5 år.

– Jag är tacksam över vad Kalmar har gett mig i min utveckling till att nå min dröm. Vill även rikta ett stort tack till alla supportrar som varit och stöttat på matcher men även utanför plan. Samtidigt som det är kul att lämna för nya kliv i karriären är det tråkigt att lämna den fina familjen man fått i Kalmar. Men vem vet. Det kanske är på återseende. Återigen ett stort tack till alla inblandade i Kalmar FF för de fina fyra åren jag fått och som jag stolt tittar tillbaka på. 

Kalmar FF vill önska Jonathan lycka till i fortsättningen av sin karriär och även rikta ett stort tack till honom för alla insatser i den rödvita tröjan de senaste åren!

Annons