Kalmar FF – AIK

18 april, 2010 |

Truppen mot AIK

I morgon, måndag, klockan 19:00 är det dags för allsvensk fotboll på Fredriksskans när Kalmar FF tar emot AIK i allsvenskans sjunde omgång.

Truppen mot AIK

I morgon, måndag, klockan 19:00 är det dags för allsvensk fotboll på Fredriksskans när Kalmar FF tar emot AIK i allsvenskans sjunde omgång.

I dag efter lunch hade knappt 3300 biljetter sålts i förköp till matchen. Det finns gott om bra platser kvar för dig som ännu inte inhandlat din biljett, Fredriksskans biljettförsäljning startar klockan 10:00 i morgon. AIK har aviserat mellan 3-400 tillresta supportrar, viktigt för er är att ni köper förköp så att ni har biljett när ni kommer till Fredriksskans då ingen försäljning till borta stå sker på arenan. Enklast köper ni er biljett via ticnet.se.

För dig som är medlem i Kalmar FF öppnar vi vår medlemspub en timme innan match och du är varmt välkommen in och ladda upp för matchen hos oss på Fredriksskans.

Laget har precis avslutat sista träningen inför matchen och idag fick man för första gången gå på b-plan och träna på riktigt gräs på Fredriksskans. Robin Östlind har fått känning av sin skada igen men i övrigt är hela truppen tillgänglig för spel.

Nanne Bergstrand har med dessa förutsättningar tagit ut samma 18 spelare som senast mot MAIF.

Nanne inför matchen:
– Nu är det viktigt att vi fortsätter visa stabilitet, vi har hållit nollan två av de tre sista matcherna. Vi behöver komma upp i samma energi som vi hade senast på Fredriksskans mot Malmö FF för att vi ska kunna få fram många spelare i vårt anfallsspel.

Missa inte Studio Kalmar FF med Petter Wastå inför matchen.

Truppen mot AIK
  1. Petter Wastå
  4. Marcus Lindberg
  5. Tobias Carlsson
  6. Paulus Arajuuri
  8. Henrik Rydström
  9. Stefan Larsson
10. Daryl Smylie
11. Abiola Dauda
12. Daniel Sobralense
14. Stefan Ålander
17. Daniel Mendes
19. Ricardo Santos
20. Erik Israelsson
23. Mattias Johansson
25. Tobias Eriksson
26. Emin Nouri
28. Marcel Sacramento
99. Etrit Berisha

 

Annons