Kalmar FF säkerställer fortsatt prisbelönt säkerhetsarbete

10 december, 2016 |

Idag har Kalmar FF kommit överens om ett nytt avtal med Jonas Svendsén och Anders Jakobsson. Tillsammans kommer de ha det fulla ansvaret att utföra säkerhetsarbetet vid Kalmar FF:s seriematcher i Allsvenskan. Förutom säkerheten kommer de även att ha ansvaret för att bemanna publikvärdar till matcherna på Guldfågeln Arena. En skillnad i detta fortsatta arbetet mot tidigare är att det kommer öppnas upp möjligheter till samarbete med fler föreningar i länet. Tidigare har Kalmar FF samarbetat med en förening kring detta.

Idag har Kalmar FF kommit överens om ett nytt avtal med Jonas Svendsén och Anders Jakobsson. Tillsammans kommer de ha det fulla ansvaret att utföra säkerhetsarbetet vid Kalmar FF:s seriematcher i Allsvenskan. Förutom säkerheten kommer de även att ha ansvaret för att bemanna publikvärdar till matcherna på Guldfågeln Arena. En skillnad i detta fortsatta arbetet mot tidigare är att det kommer öppnas upp möjligheter till samarbete med fler föreningar i länet. Tidigare har Kalmar FF samarbetat med en förening kring detta. En förändring som Kalmar FF:s klubbchef haft som ett starkt önskemål och som en oerhört viktig del i detta samarbetsavtalet. 

– Man kan säga att det är två delar i det här som är oerhört viktigt för Kalmar FF:s fortsatta arbete. Dels så säkerställer vi den kompetens som funnits kring våra arrangemang, där vi är prisbelönade två år i rad. Det är något vi är oerhört stolta över. Den andra biten är att vi kan jobba med fler föreningar kring publikvärdsbemanningen och förbättra våra relationer runt om i Kalmar län. Det här känns som en oerhört bra lösning för föreningen, säger Anders Klevsand, klubbchef i Kalmar FF.  

– Det känns riktigt bra att vi hittat ett upplägg där jag och Anders Jakobsson fortsätter att engagera oss i Kalmar FF och är en del i det härliga lagarbete som bedrivs under Kalmar FF:s matcher. Nu ser vi fram emot en ny säsong med mer publik och spännande matcher, säger Jonas Svendsén.

 

Annons