Kalmar FF söker..

3 september, 2010 |

..en ekonom med öppet sinne och rätt inställning! 

Vi erbjuder en ansvarsfull roll under utveckling i en fotbollsförening med seriös, målinriktad och meningsfylld verksamhet som har djup förankring i folksjälen. 

..en ekonom med öppet sinne och rätt inställning! 

Vi erbjuder en ansvarsfull roll under utveckling i en fotbollsförening med seriös, målinriktad och meningsfylld verksamhet som har djup förankring i folksjälen. 

ROLL OCH UPPGIFTER
Kalmar FF söker en ekonom som ska ansvara för föreningens ekonomiarbete under ett drygt år då Anna ska vara föräldraledig. I och med den nya arena som ska stå klar 2011 ställs ökade krav på Kalmar FF och ekonomiarbetet kommer att bli mer omfattande och komplex. Som ekonom ansvarar du för föreningens kund- och leverantörsreskontra, bokföring och lönehantering och rapporterar till klubbchef/VD. Du har utöver detta diverse administrativa åtaganden och samarbetar med övrig kanslipersonal på ett prestigelöst sätt. Du har även en viktig roll de dagar Kalmar FF spelar hemmamatch under säsongen.   

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en sann föreningsmänniska och brinner för ekonomiarbete. För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av ekonomiarbete och lönehantering, troligen har du även en relevant akademisk utbildning. Vi arbetar i SPCS och vill att du har erfarenhet av likvärdiga program. Du har en naturlig känsla för Kalmar FF och idrott och trivs i en händelserik miljö. Som person är du initiativtagande, ambitiös och organiserad, men samtidigt lyhörd och flexibel. 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med placering på Kalmar FF:s kansli i Kalmar. Eventuellt kommer den utökade verksamheten innebära att aktuell roll permanentas på hel- eller deltid. 

Anställning fr.o.m. 1 december 2010 (enl. överenskommelse).

INTRESSERAD?
Din ansökan sänder du senast 23 september till bjorn.andersson@kalmarff.se. Märk din ansökan ”Ekonom”.

Har du frågor, välkommen att kontakta klubbchef Svante Samuelsson, tel. 0480-44 44 35/ e-mail svante.samuelsson@kalmarff.se eller ekonom Anna Alexander, tel. 0480-44 44 32/ e-mail anna.alexander@kalmarff.se

Annons