”Känner oss besvikna efter matchen”

10 september, 2016 |

1-1 mot IF Elfsborg, hur går dina känslor efter matchen?
– Känslorna efter matchen är besvikelse kan man väl säga. Besvikna med att vi inte presterar så bra som vi vet att vi kan prestera.

Du gör en väldigt bra insats idag och det känns som att du verkligen toppat formen. Vad skulle du säga är den stora faktorn till ditt fina målvaktsspel senaste matcherna? Och vilka delar känner du att du har utvecklat i ditt spel?

1-1 mot IF Elfsborg, hur går dina känslor efter matchen?
– Känslorna efter matchen är besvikelse kan man väl säga. Besvikna med att vi inte presterar så bra som vi vet att vi kan prestera.

Du gör en väldigt bra insats idag och det känns som att du verkligen toppat formen. Vad skulle du säga är den stora faktorn till ditt fina målvaktsspel senaste matcherna? Och vilka delar känner du att du har utvecklat i ditt spel?
– Jag känner mig lugn och harmonisk i mitt spel. Det är något som har kommit med ju fler matcher jag spelat. Jag blir aldrig nöjd. Jag vet att jag har mycket kvar att utveckla och bli bättre på. Att jag har fått kontinuerligt spel är en faktor. Den mentala och explosiva delen tycker jag har blivit bättre.

Finns det några delar i ert spel som du tycker att ni kan ta med er från matchen?
– Elfsborg får komma igenom oss ett flertal gånger idag och det känns inte bra så klart. Vi ska jobba på detta och jag är säker på att vi kommer spela mycket bättre om en vecka mot Östersund!

Vad var den sammantagna känslan i omklädningsrummet efter matchen?
– Den totala känslan i gruppen just nu är att vi är besvikna. Klart att det är bättre med en poäng än ingen. Men vi är inte nöjda med spelet.

Annons