Klevsand på plats!

3 oktober, 2016 |

I söndags tackade vi av Svante Samuelsson i samband med matchen mot IFK Göteborg på Guldfågeln Arena. Idag var den nya klubbchefen på plats på sitt nytt jobb. Vi tog ett kort snack med Anders Klevsand för att höra hans tankar om de kommande utmaningarna. 

Anders Klevsand, din första dag på jobbet hos Kalmar FF. Hur känns det att äntligen vara på plats?
– Det känns verkligen jätteroligt och inspirerande. Jag känner mig väldigt stolt och hedrad över att ha fått denna möjligheten.

I söndags tackade vi av Svante Samuelsson i samband med matchen mot IFK Göteborg på Guldfågeln Arena. Idag var den nya klubbchefen på plats på sitt nytt jobb. Vi tog ett kort snack med Anders Klevsand för att höra hans tankar om de kommande utmaningarna. 

Anders Klevsand, din första dag på jobbet hos Kalmar FF. Hur känns det att äntligen vara på plats?
– Det känns verkligen jätteroligt och inspirerande. Jag känner mig väldigt stolt och hedrad över att ha fått denna möjligheten.

Din roll som klubbchef kommer innebära många olika utmaningar, vilken ser du som den absolut största i dagsläget?
– När det gäller det sportsliga är det självklart att ta ett nytt SM-guld som är den största utmaningen. Tittar vi på övriga bitar är det att få ekonomin i balans utan stora spelarförsäljningar. Det kommer att innebära ett målinriktat och hårt arbete för alla medarbetare i föreningen.

För de som inte känner dig, kan du beskriva dig själv som person?
–  Jag är nästan alltid positiv och försöker se möjligheter. I min yrkesroll är jag marknads- och resultatorienterad men är också medveten om att resultat byggs av att medarbetarna känner delaktighet, engagemang, motivation och arbetsglädje.  

Vad har du för bakgrund när det gäller Kalmar FF? 
– Som junior i Öster mötte jag Kalmar FF i Allsvenska juniorlagsserien och allsvenska reservlagsserien som serierna hette på den tiden, men jag har även mött dom som senior när jag spelade i Kalmar AIK 1980-81. Som supporter har jag följt dom på nästan varje hemmamatch de senaste 20 åren.

Hjärtligt välkommen till Kalmar FF Anders!

Annons