Köp en tavla och stöd VISIR:s och Kalmar FF:s arbete!

20 december, 2021 | Nyhet

I ett exklusivt samarbete med VISIR har Kalmar FF tagit fram en tavla vars intäkter ska ge kärlek till våra äldre runt om i Kalmar genom konceptet ”Söndagsmiddagen”. Tavlan heter ”Kalmars röda bröder” och är målad av Konstnären Jens Konradsson. Nu finns det möjlighet för allmänheten att köpa ett handcolorerat Gicleetryck av tavlan i måttet 52x73cm. Tavlan leveras till dig någon vecka efter ditt köp. Ramning ingår.

Tavla Kalmars röda bröder
Pris: 2900kr  

Information om Söndagsmiddagen
Konceptet är framtaget för att ge kärlek och visa omtanke till våra äldre på äldreboenden runt om i Kalmar. Söndagsmiddagen görs i samarbete med kommunens kostenhet och upplägget är enkelt. De pengar som kommer in via våra insamlingar läggs ovanpå den befintliga råvarupeng som redan finns på respektive äldreboende. På det här sättet kan vi ge de äldre en trevlig middagsupplevelse och en dag att se fram emot. Tillsammans ger vi de äldre lite välförtjänt lyx i vardagen genom att bjuda på en god och vällagad restaurangmeny toppad med serveringspersonal som serverar dem, fin dukning och självklart trevlig underhållning.

Konstnären Jens Konradsson om tavlan Kalmars röda bröder              
– Det här är min tolkning av ett projekt där samarbetet mellan konst och välgörenhet kommer göra stor skillnad för både våra ungar och våra äldre. 

Information om Jens Konradsson
Konstnären är född 1971 i Vassmolösa i Småland. Hans tavlor skapar sin egen värld i konsten, utmärkande drag i måleriet är de figurativa inslagen i hans abstrakta bilder, ofta med insprängda ytor av tomhet som kan locka tankarna vidare. Men det är inte svårt att göra egna tolkningar utifrån personliga erfarenheter och upplevelser.

Annons